comScore

İşte Premier Lig'de Şubat ödülleri

13 Mart 2015, Cuma 11:56
İşte Premier Lig'de Şubat ödülleri

İngiltere Premier Ligde, 1993-1994 sezonundan bu yana her ay düzenli olarak verilen ayın menajeri ile 1994-1995 sezonundan bu yana verilen ayın futbolcusu ödülleri sahiplerini buldu.

FutbolArena Dış Haberler - Şubat ayının menajeri adayları arasında Swansea City'li Garry Monk, Hull City'li Steve Bruce, Liverpool'lu Brendan Rodgers ve göreve yeni yılda başlayan West Bromwich Albion'lı Tony Pulis bulunuyordu. Bu dört teknik adam arasındaki mücadeleden galip ayrılan ise West Brom patronu Tony Pulis oldu. Pulis'in ekibi Şubat ayı içerisinde ligde oynadığı 4 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik alırken takımı o maçların 3'ünde gol yememe başarısını gösterdi. 
 
Şubat ayının futbolcusu adayları arasında bulunan Liverpool'lu Philippe Coutinho, Swansea'li Jonjo Shelvey, West Bromwich kalecisi Ben Foster, Arsenal'dan Mesut Özil ve Tottenham Hotspur'dan Harry Kane arasında geçen yarışmayı ise geçen ay olduğu gibi yine genç golcü Harry Kane kazandı. 
 
Tottenham golcüsü Kane Şubat ayında ligde oynadığı 4 maçta, 4 gol atıp 1 asist yaparken, ayın futbolcusu ödülleri tarihinde iki ay üst üste bu ödülü kazanan dördüncü isim oldu. 1995 Aralık ve 1996 Ocak aylarında Liverpool'lu Robbie Fowler, 1997 yılı Ağustos ve Eylül aylarında Arsenal'li Dennis Bergkamp, 2006 yılı Kasım ile Aralık aylarında Manchester United'dan Cristiano Ronaldo bu ödülü iki ay üst üste kazanma başarısı göstermiş isimlerdi. 


Haber: Cem Dönmez

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!