comScore

Futbolda bir devir daha kapandı

12 Mart 2015, Perşembe 10:33
Futbolda bir devir daha kapandı

Uruguay futbolunun son dönemde yetiştirdiği en büyük golcülerden olan Diego Forlan, milli takım macerasını sonlandırdığını açıkladı.

FutbolArena Dış Haberler - Uruguay futbolunun son dönemde yetiştirdiği en büyük golcülerden olan Diego Forlan, milli takım macerasını sonlandırdığını açıkladı.

Japonya'nın Cerezo Osaka takımında forma giyen Diego Forlan, bu ülkede katıldığı bir konferansta milli takım kariyerine son verdiği verdiğini açıkladı.Diego Forlan yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi: 'Ailem ve arkadaşlarımla konuştuktan sonra böyle bir karar aldım. Yeni nesillere yer vermenin zamanı geldiğini düşündüm. 3 Dünya Kupasında, 3'de Amerika Kıtasındaki turnuvalarda oynama şansı yakaladım. Hepsinde güzel anılarım oldu, birçok ödül kazandım. Bana bu fırsatı tanıyanlara çok teşekkür ediyorum, bu asla bir veda değil' dedi.
Diego Forlan, Uruguay Milli Takım formasını ilk kez 27 Mart 2002 yılında Suudi Arabistan ile oynanan karşılaşmada giyerken, 28 Haziran 2014'te ise Brezilya'ya karşı son kez Gök Mavililerin formasını terletti. Diego Forlan, 13 yıl boyunca Uruguay Milli Takımında 112 maça çıkıp, 36 gol kaydetti. 



ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!