comScore

Malaga'da Amrabat belirsizliği

11 Mart 2015, Çarşamba 13:06
Malaga'da Amrabat belirsizliği

Amrabat'ın düşen performansını masaya yatıran Malagalılar, yönetimin oyuncuyu Galatasaray'dan almak konusunda kafasının karıştığını duyurdular.

Galatasaray'dan kiralık olarak gittiği Malaga'da sezona rüya gibi bir başlangıç yapan ancak sonrasında performansı düşüşe geçen Nordin Amrabat kulübünü de hayal kırıklığına uğratmaya başladı. Son maçlarda beklenen performansı sergileyemeyen Faslı futbolcunun durumunun mavi-beyazlılar içinde de konuşulmaya başlandığı bildirildi.

Malaga yerel basını oyuncunun durumunu masaya yatırdı. Malaga Hoy gazetesinde 'Amrabat Amrabat'ı arıyor' başlığıyla verilen haberde, 27 yaşındaki futbolcunun düşen performansına dikkat çekildi. Amrabat'ın Malaga'da çok iyi işler yaptığı ancak geçirdiği sakatlığın ardından sahalara dönmesinden sonra eski Amrabat olamadığına dikkat çekildi, son zamanlarda moralinin bozuk olduğunun da altı çizildi. 
 
İspanyol ekibinin idarecilerinin başlarda oyuncunun bonservisinin alınması konusunda hiç bir tereddütlerinin olmadığı ancak düşen formunun ardından kulübün beklemeye geçmeye karar verdiği ifade edildi. Malaga'da konuyla ilgili ortaya çıkan şüphelerin giderilmesi için gözlerin deneyimli futbolcuya çevrildiği ancak Amrabat'ın bir türlü kendisine gelemediği aktarıldı.
 
Nordin Amrabat şu ana dek 19 maçta forma giydiği La Liga'da 4 gol, 3 asistle oynadı. Ancak Faslı futbolcu son yedi maçında skora hiç katkı yapamadı, bir de penaltı kaçırdı. Malaga'nın Nisan ayı sonuna kadar oyuncuyu 3.5 milyon euro karşılığında satın alma opsiyonu bulunuyor. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!