comScore

Cizrespor - Tatvan Gençlerbirliği maçındaki olaylarda silah görüntüsü

10 Mart 2015, Salı 11:50
Cizrespor - Tatvan Gençlerbirliği maçındaki olaylarda silah görüntüsü

Şırnak'ta Tatvan Gençlerbirliği futbolcuların, Cizrespor maçında rakip takım yöneticileri ve taraftarlarının saldırısına uğramasının yankıları sürerken, olaylarda silah kullanıldığı da ortaya çıktı.

Bölgesel Amatör Ligi'nin (BAL) 19. haftasında Cizrespor'a konuk olan Tatvan Gençlerbirliği'nde rakip takımın bazı yöneticileri ve taraftarlarının saldırısı sonucu 6 futbolcu yaralanmıştı.

Kamuoyunun tepkisine neden olan olayla ilgili emniyetin soruşturması devam ederken, çıkan arbede esnasında Cizresporlu bazı taraftarların stada silahla girdiği ortaya çıktı.
Cep telefonuyla kaydedilmiş görüntülerde Cizresporlu bir taraftarın saha içinde silah çektiği görülüyor. Görüntünün devamında ise polislerin silahı fark edip ani reflekste bulunmasıyla silahlı şahıs etkisiz hale getiriliyor. Saha içinde bir süre polise direndiği görülen taraftarın, gözaltına alınıp emniyet aracına bindiriliyor.

Olayların ardından Tatvan Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Muhsin Obalı, "Silah çekildi, polis üstüne atlamasaydı bizleri silahla delik deşik edeceklerdi." ifadelerini kullanmıştı. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!