comScore

Emre Akbaba: 'Hedefim Süper Lig'

03 Mart 2015, Salı 17:48
Emre Akbaba: 'Hedefim Süper Lig'

Ptt 1.ligin transfer gözdesi Emre Akbaba ilk kez Lig Radyo da Ajans Futbol'a konuştu.

Fransa doğumluyum ve futbola çok erken yaşta başladım. Oturduğum yerde çok yakınımızda stad vardı ve fırsat bulunca futbolla ilgilenirdim. Alt yapımı ne kadar Fransa da alsamda hiç profesyonel olamadım ve şansımı Türkiye de denemek istedim.
 
Alt yapım Fransa ama profesyonel olduğum yer Türkiye
 
Fransada yapılan seçmelerde Antalya beni beğendi ve Süper ligde oynadığı dönemde denemeye çıkarttılar. Benim içinde çok heyecanlıydı. Çünkü zamanın çok iyi oyuncuları Necati Ateş vs oynuyordu.
 
Bayıldığım için korktular
 
Çok talihsiz bir rahatsızlık geçirerek bayıldım. Hayatımda ilk kez böyle bir bayılma oldu. Daha sonra doktorlar ve kulüp yönetimi biraz korkunca anlaşma sağlayamadık. A2 oyuncusu beni bir dönem burada oyna dedi ve 1 sene kiralık olarak maraş'a gittim yarım dönem. Ondan sonra kariyerim bu sene Alanya da zirve yaptı diyebilirim.
 
İkinci yarı daha iyiyiz
 
Şu anda çok iyi sayılara ulaştım. İkinci yarıda özellikle daha fazla gol atmaya başladım. Şu anda ligde 8 gol,kupada 1 gol atarak 9 gole ulaştım. Umarım daha fazlasıda olur.
 
Oynayabileceğim bir takıma gitmek istiyorum
 
Devre arasında bana gelen teklifler oldu. Süperligden gelen teklifler oldu. Bu sene Alanya ile sözleşmem bitiyor. Ama Antalya ile kontratım sürüyor. Beni bırakmak istemediler. Şimdi futboluma odaklanıyorum. Gelen teklifler olursa o zaman düşünebiliriz. Gerçekçi konuşmak gerekirse oynamak benim öncelikli hedefim oynamak olacak. Bakarım bana yaklaşımları nasılsa ona göre hareket ederim. Süperligde iddaalı bir takımda olursa sevinirim.
 
Beğendiğim oyuncular…
 
Avrupa da David Silva ve Mesut Özil'i çok beğeniyorum solak oldukları için. Süperligden Sneijder,Diego ve Drenthe'yi beğeniyorum.
,
Ayite ile çok iyi anlaşıyoruz
 
Ayite benim zaten iyi arkadaşım aynı dili konuşmamız bir avantaj oluyor. Saha içinde de iyi anlaştığımız için bu sene çok umutlu görünüyoruz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!