comScore

Zenir, PSV Eindhoven'ı 3-0 yendi

26 Şubat 2015, Perşembe 22:24
Zenir, PSV Eindhoven'ı 3-0 yendi

Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçında Rus ekibi Zenit ile Hollanda temsilcisi PSV Eindhoven kozlarını Rusya'da paylaştı.

Zenit ilk maçta rakibini deplasmanda 1-0 yenerek evinde oynacaı maç için avantajlı bir skor elde etmişti.  Petrovski Stadı'nda yapılan karşılaşmayı FIFA kokartlı hakemlerimizden Cüneyt Çakır yönetti. Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yaptı. Cem Satman'ın dördüncü hakem olarak görev aldığı müsabakanın ilave yardımcı hakemleri ise Halis Özkahya ile Süleyman Abay oldu.

Karşılaşmanın 29. dakikasında Rondon'un kaydettiği golle öne geçen Zenit, soyunma odasına 1-0'lık üstünlükle gitti. İkinci yarıya da hızlı başlayan Rus ekibi, Brezilyalı yıldızı Hulk'un golüyle 48. dakikada farkı 2'ye çıkardı. 61. dakikada Cüneyt Çakır PSV lehine penaltı kararı verirken, topun başına geçen Luuk de Jong, fırsatı değerlendiremedi.
67. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Rondon, maçtaki ikinci golüne imza atarken, skoru da 3-0'a getirdi. Kalan bölümde skorda bir değişiklik olmadı ve mücadeleyi 3-0 kazanan Zenit, rakibine toplamda 4-0'lık üstünlük sağlayarak adını son 16'ya yazdırdı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!