comScore

Antalyaspor'da Yusuf Şimşek ile ilk antrenmanına çıktı

24 Şubat 2015, Salı 19:40
Antalyaspor'da Yusuf Şimşek ile ilk antrenmanına çıktı

Antrenman, prensipte anlaşma sağlanan Teknik Direktör Yusuf Şimşek yönetiminde yapıldı.

PTT 1. Lig takımlarından Antalyaspor, Manisaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Hasan Subaşı Tesisleri'ndeki antrenman, prensipte anlaşma sağlanan ve önümüzdeki günlerde resmi sözleşme imzalayacağı ifade edilen Teknik Direktör Yusuf Şimşek yönetiminde yapıldı. Kulüp Başkanı Gültekin Gencer'in de izlediği antrenmanda Yusuf Şimşek futbolcularla bir süre sohbet etti.

Yusuf Şimşek antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, futbolculuğunda Antalyaspor'da forma giyemediği için üzgün olduğunu ama antrenörlüğünde kırmızı-beyazlı takımda görev alacak olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. 

Antalyaspor'da şampiyonluk yaşamak istediğini ifade eden Şimşek, "Bu futbolcu ordusuna, yönetimimize, başkanımıza, Antalya halkına güveniyor ve inanıyorum. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel'in maddi ve manevi desteğine her zaman ihtiyacımız var. Buraya şampiyon olmaya geldik. İyi bir kadromuz var. Ufak tefek eksikliklerimiz var. İnşallah eksiklerimizi de bol bol antrenman yaparak gidereceğiz" dedi.

Manisaspor ile yapılacak maçı da değerlendiren Şimşek, "Önümüzde zorlu bir Manisaspor maçı var. Galibiyetle başlamak istiyoruz. Ona göre çalışmalarımızı yapacağız. Taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz" diye konuştu. 

Antalyaspor'da olmaktan son derece mutlu olduğunu belirten Şimşek, "İnşallah hep birlikte güzel bir şampiyonluk yaşarız. Gelirken para konuşmadım. Bazı insanlar para için geldiğimi düşünebilir. Çok şükür paraya, pula ihtiyacım yok. Sadece ve sadece şampiyonluk için geldim. İkinciliği pek sevmem, birinci olmak için geldim" ifadesini kullandı.

 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!