comScore

Karabükspor, Trabzonspor maçına kadar hocasını belirleyecek

23 Şubat 2015, Pazartesi 18:30
Karabükspor, Trabzonspor maçına kadar hocasını belirleyecek

Kardemir Karabükspor'da Mersin İdmanyurdu mağlubiyetinin ardından yönetimle anlaşarak görevinden ayrılan teknik direktör Tolunay Kafkas'ın yerine yeni hoca arayışı başladı. 

Kardemir Karabükspor Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Ziya Ünsal, takımının Tolunay Kafkas ile bazı ilkleri yaşadığını belirtti. Kafkas'a bugüne kadar takıma verdiği emeklerden dolayı teşekkür eden Ünsal, "Hocamız daha evvel istifa etmiş idi. Ama yönetim olarak istifasını klabul etmemiştik. Fakat Mersin malubiyetinden sonra hocamız ile görüştük. Hocamız kan değişikliğinin iyi olacağını belirtti. Karşılıklı oturup konuşularak sözleşmesi fesh edildi. Hocamız bize bazı ilkleri yaşattı. Kendisine teşekkür ederiz." dedi.

"TRABZONSPOR MAÇINA TAKIMI YENİ HOCAMIZ HAZIRLAYACAK"


Teknik direktör Tolunay Kafkas ile yolların ayrılmasının hemen ardından yeni teknik adam arayışlarına hemen başladıklarını belirten Ünsal, kısa sürede sonuç alacaklarını ve takımın yeni hocasının belli olacağını söyledi.
Tolunay Kafkas'ın gittiğinin açıklanmasının hemen ardından hoca arayışlarına başladıklarını ve arayışlarına devam ettiklerini belirten Ünsal, "Görüştüğümüz 3-4 hoca var. En geç salı günü akşama sonuç elde ederiz. Deplasmanda oynayacağımız Trabzonspor maçına takımımızı yeni hocamız hazırlayacak. Bizi bu durumdan kurtaracak bir hoca ile yolumuza devam edeceğiz. Yönetim olarak bizler inandık, taraftarlarımız da inansın. Bu kötü günlerin yeni hocamızla sona ereceğine inanıyoruz." diye konuştu.

Bu arada Kardemir Karabükspor'da yeni teknik adamın Yılmaz Vural olma ihtimalinin çok yüksek olduğu iddia edildi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!