comScore

Torku Konyaspor bahane üretmiyor

21 Şubat 2015, Cumartesi 12:55
Torku Konyaspor bahane üretmiyor

Torku Konyaspor Menajeri Seyit İçgül, SAİ Kayseri Erciyesspor maçında hakemin yanı sıra kendilerinin de kötü olduklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında dün deplasmanda SAİ Kayseri Erciyesspor'a 3-0 mağlup olan Torku Konyaspor, 23 puanda kaldı. Ligde 2 haftadır puan alamayan Torku Konyaspor biran önce toparlanmak istiyor. Torku Konyaspor Menajeri Seyit İçgül, dün oynanan SAİ Kayseri Erciyesspor maçıyla alakalı muhabire yaptığı açıklamada, “Geçen hafta Sivasspor karşısında alınan mağlubiyetten sonra SAİ Kayseri Erciyesspor bizim için telafi maçıydı. Fakat çok enteresan bir oyun oynadık. Hakemin çok haksız kararları vardı. Mesela bizim verilmeyen penaltımız ve akabinde rakip oyuncunun kırmızı kart görmesi gerekiyordu. Bize verilen ikinci penaltının uzaktan yakından ilgisi yoktu. Bunlara sığınmıyoruz ama bunlar maçın kaderini etkiledi” dedi.
 
Hakemin yanı sıra kendilerinin de kötü olduğunu söyleyen İçgül, “Takım olarak bizde iyi performans ortaya koyamadık. Bazı futbolcuları sahada gerçekten tanıyamadık. Maçın ikinci yarısında biraz toparlanmaya çalıştık fakat sonuç vermedi. Djalma ve Torje'nin eksikliklerini de hissettik. Sonuç olarak hiç istemediğimiz bir mağlubiyet aldık” diye konuştu.
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!