comScore

Mehmet Özdilek: "Belki çok daha farklı tarihi skor olabilirdi"

20 Şubat 2015, Cuma 22:53
Mehmet Özdilek:

Erciyesspor'da Teknik Direktör Mehmet Özdilek, maç daha farklı skor ile bitebilirdi dedi.

Erciyesspor'da Teknik Direktör Mehmet Özdilek, 3-0'lık Konyaspor galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu.

 “3-0 bitti, belki çok daha farklı tarihi skor olabilirdi” dedi.
Özdilek, maçın ardından katıldığı basın toplantısında, 3 hafta aranın ardından galip gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
“Kazanmak güzel, maç birçok açıdan bizim için çok önemliydi. Son üç haftada oyun anlamında kötü oynamadığımız halde basit hatalar nedeniyle yenilmiştik. Bu maç tekrar lige dönme adına, önümüzü görme adına önemliydi. Rakiple puan farkını biraz daha daraltma adına önemliydi. Aslında maç beklediğimizden kolay geçti. Bu kadar kolay skoru yakalayacağımızı düşünmüyorduk. Penaltıyı kaçırmamıza rağmen sahada inanmış bir oyuncu grubu vardı. 3-0 bitti, belki çok daha farklı tarihi skor olabilirdi. Her şeyden önce kazanma duygusunu tekrardan tatmak takım üzerindeki özgüveni yukarı taşıyacaktır.”

Maçı gol yemeden bitirmenin önemine vurgu yapan Özdilek, “Elimizdeki mevcut kadroyla doğru şeyler yapmaya çalışıyoruz. Birçok oyuncu performansını bir kademe daha yükseltti. Bu gece sevineceğiz ama yarından itibaren diğer maçı düşünmeye başlayacağız. Sadece bir müsabaka kazandık önümüzde 13 önemli maç daha var” diye konuştu.




ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!