comScore

Sivasspor'dan ayrıldı, ilk kez konuştu!

20 Şubat 2015, Cuma 16:12
Sivasspor'dan ayrıldı, ilk kez konuştu!

2014-2015 sezonu öncesinde İspanya 2.Lig ekiplerinden Las Palmas'dan Sivasspor'a transfer olan ve devre arasında Yunanistan'ın yoluna tutan Macauley Chrisantus ayrılığının ardından ilk kez konuştu.

FutbolArena Dış Haberler - 2014-2015 sezonu öncesinde İspanya 2.Lig ekiplerinden Las Palmas'dan Sivasspor'a transfer olan ve devre arasında Yunanistan'ın yoluna tutan Macauley Chrisantus ayrılığının ardından ilk kez konuştu.

Yunanistan 2.Lig takımlarından AEK Atina'ya transfer olan Macauley Chrisantus çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Öncelikle AEK'ya transfer olduğu için mutlu oldğunu belirten Nijerya'lı forvet Türkiye'de çok zor günler geçirdiğini söyledi. Chrisantus: 'Türkiye benim adıma çok farklı bir deneyimdi ama kötü bitti. Türkiye'de birçok sorunla uğraşmak zorunda kaldım, hep dik durmaya çalıştım ama kötü hissetmeye başladığım anda ayrılmayı kafama koydum. Dil en büyük problemdi. Takım arkadaşlarımla aramda neredeyse iletişim yok gibiydi' dedi. Türkiye'de olumsuz günleri üzerinden attığını söyleyen Chrisantus tam anlamıyla AEK'ya konsantre olduğunu belirtti. Ailesinin Nijerya'da olduğunu ve futbol oynamaktan başka çaresinin olmadığını anlatan Chrisantus şöyle konuştu: 'Ailem çok kalabalık. 3 kardeşim ve 5 yeğenim var onlara ben bakıyorum ve tek yapabileceğim şuanda futbol oynayarak geçimlerini sağlayabilmek' dedi. Olympiakos ile oynanacak Yunanistan Kupası rövanş maçında oynamak istediğini söyleyen Chrisantus hazır olduğunu belirtti. Chrisantus, AEK forması altında büyük hedeflere ulaşmak istediğini anlatıp, sözlerini tamamladı.
Bu sezon ilk yarısında Sivasspor forması ile 7 maça çıkıp 1 gol kaydeden Macauley Chrisantus, teknik direktör Sergen Yalçın'ın direktifleri doğrultusunda takımdan gönderilmişti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!