comScore

Mersin İdmanyurdu taraftarları dolandırıldı mı?

19 Şubat 2015, Perşembe 17:31
Mersin İdmanyurdu taraftarları dolandırıldı mı?

Sezonu Mersin Arena'da açan ancak zemindeki ciddi sıkıntılar nedeniyle maçlarını Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda oynayan Mersin İdmanyurdu'nda büyük bir kriz yaşanıyor.

FutbolArena Detay- Yaklaşık 5 aylık bir çalışmanın ardından Mersin Arena'nın hazır olmasına rağmen teknik heyet ve yönetim, yeni stattaki mevcut sorunların devam ettiğini gerekçe göstererek taşınmaya sıcak bakmıyor.
 
Mersin İdmanyurdu'nda kriz bununla sınırlı değil. 25 bin kişilik yeni statta yaklaşık 12 bin dolayında kombine satıldı. Taraftarlar bu durumdan son derece rahatsız. Üstelik takım iki kez Fenerbahçe, Trabzonspor ve Galatasaray'ı Mersin'de konuk edecekken bununla beraber 12 bin kombinenin yanında geriye kalan 13 bin kişiden gişe hasılatı elde etme ihtimali varken yeni statta oynamak istenmiyor.
 
Mersin İdmanyurdulu taraftarlar ise kulübün, yeni stadın zemin başta olmak üzere birçok sorun teşkil ettiğini bildiği halde kombinelerden gelir elde etmek adına böyle bir girişimde bulunduğunu bu bağlamda dolandırıldıklarını savunuyor.
 
Yönetim kanadından Karabükspor maçının Mersin Arena'da oynanıp oynanmayacağı henüz netlik kazanamazsek Passolig, maç biletlerini Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda oynanacak şekilde yansıttı.

Orhun ALİCİKOĞLU

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!