comScore

Maç öncesi deprem paniği!

18 Şubat 2015, Çarşamba 12:56
Maç öncesi deprem paniği!

Libertadores Kupası 2.tur 1.grupta oynanacak olan Colo Colo-Atletico Mineiro karşılaşması öncesi deprem paniği yaşandı.

FutbolArena Dış Haberler - Libertadores Kupası 2.tur 1.grupta oynanacak olan Colo Colo-Atletico Mineiro karşılaşması öncesi deprem paniği yaşandı.

Şili'nin başkenti Santiago'da Şili Üniversitesi Sismoloji Merkezi tarafından yapılan açıklamada 5.9 şiddettinde olduğu tespit edilen deprem Brezilya ekibini korkuttu. Maule ve Conquimbo bölgelerinde saat 11.36'da kaydedilen deprem sırasında otelde bulunan Atletico Mineiro kafilesi, sarsıntıyı hissettiklerini açıkladı. Konuyla ilgili konuşan Atletico Mineiro Basın Sözcüsü Domenico Bhering, deprem anında zemin katta teknik direktör Levir Culpi ve yardımcı antrenör Maluf Eduardo ile sohbet ederken bir anda sarsıldıklarını belirtti. Bhering: 'Bir şeyler olduğunu hissettim ve hemen otel çalışanını yanına gidip neler olduğunu sordum o da deprem oldu dedi. Biz önce şaka yaptıklarını düşündük sonra televizyonu açtığımızda gerçek olduğunu anladık' açıklamalarında bulundu.  Sözlerini sürdüren Bhering, üst katlarda yer alan futbolcularında sarsıntıyı hissettiklerini, paniğe kapıldıklarını açıkladı.
Şili ekibi Colo Colo ile Brezilya temsilcisi Atletico Mineiro arasında oynanacak olan Libertadores Kupası 1.grubundaki ilk karşılaşma TSİ 02.00'da oynanacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!