comScore

Scolari yine krizde!

16 Şubat 2015, Pazartesi 13:14
Scolari yine krizde!

2014 Dünya Kupasında Brezilya'nın başında Almanya'ya karşı alınan 7-1'lik hezimetten sonra görevinden ayrılan Luis Felipe Scolari, şuanda çalıştırdığı Gremio'da da sıkıntılı bir süreçten geçiyor.

FutbolArena Dış Haberler - 2014 Dünya Kupasında Brezilya'nın başında Almanya'ya karşı alınan 7-1'lik hezimetten sonra görevinden ayrılan Luis Felipe Scolari, şuanda çalıştırdığı Gremio'da da sıkıntılı bir süreçten geçiyor.

Geçtiğimiz sezon Brezilya Serie A'yı 6.sırada tamamlayarak en büyük hedefi olan Libertadores Kupası biletini kazanamayan Gremio'da bunun üzerine mali sıkıntılar nedeniyle başta başkan, yönetim kurulu ve futbolcu grubu olarak olmak üzere büyük bir küçülme yaşanmış ve sorunların bu şekilde çözülme yoluna gidilmişti.Zira Porto Alegre ekibinde takıma para kazandırarak gönderilen Marcelo, Para, Bressan, Saimon, Werley, Ze Roberto, Breno, Riveros, Fernandinho, Dudu, Alan Ruiz, Maxi Rodriguez, Hernan Barceos ve Marcelo Moreno'nun ayrılmasının ardından performansıyla dip yaptı.Ülkedeki diğer 25 Eyalet Ligi ile birlikte start alan Gaucho Eyalet Liginde sergilediği performansla adeta dip yapan Gremio, geride kalan 5 maç sonunda 2 galibiyet, 3 mağlubiyet aldı.Kendi sahası olan Gremio Arena'da üst üste Brasil De Pelotas ve Veranopolis karşılaşmalarını gol atamadan 1-0'lık sonuçlarla kaybeden mavi-siyahlılarda teknik direktör Scolari, son mağlubiyetin ardından futbolcularına adeta patladı.Daha maç bitmeden stattan ayrılan tecrübeli teknik adam alınan sonuölar sonrası oyuncularının utanması gerektiğini belirtti. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Scolari: 'Bundan daha büyük bir utanç olamaz. Sahada hiçbir şey yapmayan bir takım var. Zaten seyirci de gelmiyor, bir an önce yeni şeyler üretmek zorundayız. Sadece Douglas'a endekslenerek oynayamayız, analizi iyi yapmamız gerek' dedi. Sözlerine devam eden Scolari: 'Ben kötü bir adam değilim. Yaşadığımız kriz sebebiyle yolumuza gençler ile devam ediyoruz. Futbol departmanına da o nedenle kızamıyorum' diyerek sözlerini tamamladı.
Gremio, Gaucho Eyalet Liginde 5 maç sonunda topladığı 6 puanla 16 takımlı lligde 10.sırada yer alıyor.





 
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!