comScore

Kayserispor'da Manisaspor mesaisi start aldı

12 Şubat 2015, Perşembe 15:00
Kayserispor'da Manisaspor mesaisi start aldı

Kayserispor, PTT 1. Lig'in 20. haftasında sahasında Manisaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Kayserispor, PTT 1. Lig'in 20. haftasında sahasında Manisaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Cüneyt Dumlupınar yönetiminde Kadir Has Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda dün Beşiktaş ile oynanan maçta forma giyen futbolcular, koşunun ardından çalışmayı tamamladı. 

Diğer futbolcular ise ısınma hareketleri ve koşunun ardından yarı alanda topla çalıştı.

Dumlupınar, antrenman öncesinde AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'ı 1-0 yenerek çeyrek finale yükseldiklerini hatırlattı.

Beşiktaş maçını iyi oyunla kazandıklarına dikkati çeken Dumlupınar, "Beşiktaş gibi Türkiye'nin güzide kulüplerinden birini eleyip çeyrek final kaldık, bunun için çok mutluyuz. Kadromuzda bulunan bütün oyuncuların oynayabilecek kapasitede ve bizim için çok değerli olduklarını tüm Türkiye'ye gösterdik. Hepsi bizim için değerli. Kayserispor camiası olarak iyi bir mesaj verdiğimizi düşünüyorum. Taraftarımızın desteğiyle Beşiktaş'ı eledik, bunun mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz" diye konuştu.

Ligde Manisaspor ile yapacakları maça ara vermeden başladıklarını dile getiren Dumlupınar, "Öncelikli hedefimiz lig. Bugünden itibaren Manisaspor maçı hazırlıklarına başladık. İnşallah taraftarın desteğiyle Manisaspor maçından da galip ayrılır ve şampiyonluk hedefine emin adımlarla yürümeye devam ederiz" dedi.

Kayserispor, Manisaspor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı tek antrenmanla sürdürecek.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!