comScore

Solbakken'den Bendtner itirafı

11 Şubat 2015, Çarşamba 16:50
Solbakken'den Bendtner itirafı

Kopenhag Teknik Direktörü Solbakken, Wolfsburg forması giyen Danimarkalı golcü Bendtner ile maaş konusunda anlaşamadıkları için transferin gerçekleşmediğini açıkladı.

Danimarka Birinci Futbol Ligi ekiplerinden Kopenhag'ın teknik direktörü Stale Solbakken, Almanya'da Wolfsburg forması giyen Nicklas Bendtner ile yaptıkları transfer görüşmelerinin, oyuncunun maaşında anlaşamadıkları için gerçekleşmediğini açıkladı.

Danimarka basınına açıklamalarda bulunan Solbakken, Danimarkalı golcü Bendtner ile iki kez transfer görüşmesi yaptığını doğrulayarak, "Geçen yaz ve bu kış Nicklas ile görüştüm. Kopenhag'da yaşamak ve bu takımın formasını giymek isterse onu istediğimizi söyledim ancak görüşmelerimiz ekonomik nedenlerden dolayı tıkandı" ifadelerini kullandı.

Norveçli teknik adam Solbakken, Bendtner'in defalarca söz verdiği üzere bir gün Kopenhag'a geleceğini ancak bugüne kadarki girişimlerinin sonuçsuz kaldığını kaydetti.

Kariyerine Arsenal altyapısında başlayan Bendtner, A takımda forma şansı bulmasına rağmen bekleneni veremedi. Birmingham City, Sunderland ve Juventus gibi takımlarda kiralık top koşturan Bendtner, sezon başında Wolfsburg'a bedelsiz transfer oldu. Danimarka Milli Takımı'nda 62 maça çıkan ve 26 kez fileleri havalandıran golcü futbolcu Bendtner, Alman ekibinde genellikle sonradan oyuna girdiği 15 maçta 3 gol kaydetti.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!