comScore

Taraftarlar teknik direktöre saldırdı! (Video)

09 Şubat 2015, Pazartesi 15:20
Taraftarlar teknik direktöre saldırdı! (Video)

Libertadores Kupası 1.tur ilk maçında sahasında Huracan'a 4-0 kaybederek tur şansı zora atan Alianza Lima'da teknik direktör Guillermo Sanguinetti ve futbolcular ikinci şoku yaşadı!
 
 

FutbolArena Dış Haber - Libertadores Kupası 1.tur ilk maçında sahasında Huracan'a 4-0 kaybederek tur şansı zora atan Alianza Lima'da teknik direktör Guillermo Sanguinetti ve futbolcular ikinci şoku yaşadı!

Olayın başlangıç noktası ve tüm detaylar için  O HABERİMİZE TIKLAYINIZ!

Kulüp tarihinin en ağır mağlubiyetlerinden olan 4-0'lık Huracan yenilgisi sonrası kulübün en büyük taraftar grubu, maçın ertesi günü stadyumda gerçekleştirilen antrenmanı basarak teknik direktör ve futbolcuları darp etmeye kalkmıştı. Bu olaydan günler sonra Arjantin'e rövanş karşılaşması için Peru ekibinin kafilesi bir kötü sürprizle daha karşılaştı. Havaalanında takımı karşılayan öfkeli taraftarlar teknik direktör Guillermo Sanguinetti'ye önce hakaretler yağdırıp tüküren taraftarlar hocalarına saldırmak istedi. Güvenlik görevlileri daha sonra araya girip olayı büyümeden bitirdi. 
Peru basınında yer alan haberlere göre bu olayın daha önce istifasını sunmasına karşın yönetim ısrarıyla takımın başında kalan ve mağlubiyetin sorumlusu olarak gösterilen Guillermo Sanguinetti'ye olan öfkeyle alakalı olduğu belirtildi.


 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!