comScore

Mersin İdmanyurdu'nda 6 gollü galibiyet sevinci

09 Şubat 2015, Pazartesi 12:00
Mersin İdmanyurdu'nda 6 gollü galibiyet sevinci

Kırmızı-lacivertli takımda 7 maçlık galibiyet hasretine Kasımpaşa'yı 6-2 yenerek son vermenin mutluluğu yaşanıyor.

Spor Toto Süper Lig'de evinde oynadığı maçlarda başarı gösteren Mersin İdmanyurdu 7 maçlık galibiyet hasretine Kasımpaşa'yı 6-2 yenerek son verdi.

Ligin 11. haftasında evinde oynadığı Medicana Sivasspor maçından 2-0 galip ayrılan Mersin ekibi daha sonraki 7 maçı da kazanamadı. Ligin 12. haftasında Torku Konyaspor'a deplasmanda 2-0 yenilen kırmızı-lacivertliler evinde oynadığı Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçında ise 1-1 berabere kalarak sahasındaki 5 maçlık üst üste galibiyet serisini de bozdu.

Daha sonra İstanbul deplasmanına giden Mersin İdmanyurdu önce Galatasaray, ardından da Fenerbahçe ile karşılaştı. Türk Telekom Arena'da oynanan maçta Galatasaray karşısında iyi performans ortaya koyan kırmızı-lacivertliler ilk yarısını 2-1 önde tamamladığı maçtan 3-2 mağlup ayrıldı.

Fenerbahçe'yle de Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda karşılaşan Mersin İdmanyurdu, beklenen performansı gösteremedi ve 1-0 yenilerek galibiyete hasret kaldı.

Daha sonra evinde oynadığı Gençlerbirliği maçından da 1-1 beraberlikle ayrılan kırmızı-lacivertliler, üst üste oynadığı iki deplasman maçından İstanbul Başakşehir ile 2-2 beraberlikle, Beşiktaş maçından da 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı.

Mersin ekibi ligin 19. haftasında evinde ağırladığı Kasımpaşa'yı 6-2 yenerek galibiyet hasretine son verdi.

Takıma bu yıl transfer olan Welliton'un üçleme (hat-trick) yaptığı maçta Servet Çetin de bu sezon ligin 18 haftasında olduğu gibi yine 90 dakika forma giydi.

Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkanı Ali Kahramanlı, farklı skorla galibiyet hasretine son verdiklerini için mutlu olduklarını söyledi. Süper lig tarihinin en gollü maçını oynadıklarını ifade eden Kahramanlı, "Takımımız bize çok güzel bir galibiyet hediye etti. Bundan sonraki maçlarımızda da aynı mücadeleyi vererek ligi en iyi yerde bitireceğiz" dedi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!