comScore

Shota'dan ilginç istifa açıklaması

08 Şubat 2015, Pazar 16:36
Shota'dan ilginç istifa açıklaması

Shota Arveladze'ye "Ülkeden ayrılmayı düşünüyor musunuz" diye sordu. Bu soru karşısında şaşıran Shota, "Kovuyor musunuz beni ne oldu? Birisi takımdan kovuyor, birisi ülkeden kovuyor. Aslında çok uzak değil Gürcistan yani hemen gidebilirim" yanıtını verdi.

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Mersin İdmanyurdu, sahasında Kasımpaşa'yı 6-2 mağlup etti. Karşılaşma sonrası bir basın mensubu Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze'ye "Ülkeden ayrılmayı düşünüyor musunuz" diye sordu. Bu soru karşısında şaşıran Shota, "Kovuyor musunuz beni ne oldu? Birisi takımdan kovuyor, birisi ülkeden kovuyor. Aslında çok uzak değil Gürcistan yani hemen gidebilirim" yanıtını verdi.
Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ligin ikinci yarısında her maçın önemli olduğunu ifade ederek, "Puan önemli. Biz uzun süreden sonra kendi sahamızda maç oynadık ve bu maç çok önemliydi. Mutlaka kazanmamız gerekiyordu. Maça iyi başlayamadık ama sonradan toparlandık. İkinci yarıda bulduğumuz pozisyonları iyi değerlendirdik. İyi bir galibiyet aldık. İhtiyacımız vardı. Önemli olan bu galibiyeti sürdürmek. İkinci yarı her takım için zor olacak. Alınan puan ilerisi için çok önemli. Bundan sonra puan almamız gerekir ki galibiyetin bir anlamı olsun. Zor maçlar bekliyor. Haftaya Sadiku ve Welliton yok. Hafta arasında kupa maçımız var. Kupada yine az şans verdiğimi arkadaşları oynatacağız. Çünkü onlara da ihtiyacımız var. O arkadaşlarımızın da maç temposunu yakalaması lazım. Alınan galibiyet önemli. Ancak daha da önemlisi olan istikrar" diye konuştu.
 
KASIMPAŞA CEPHESİ
 
Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, bekledikleri bir Mersin İdmanyurdu'nun sahada olduğunu belirterek, "Ancak beklediğimiz gibi sert oynamadılar. Biraz daha yumuşak bir Mersin İdmanyurdu vardı. Maçta faul bile olmadı. Sert girmeyen bir Mersin'den 6 gol yedik. Çok basit oyun oynarken 6 gol yedik. Bu biraz zor birazda utanç verici bir durum. Bu ikinci deplasman oluyor aşırı gol yememiz. Bursaspor, Balıkesirspor ve şimdi Mersin İdmanyurdu deplasmanlarından 21 gol yedik. Bu sadece bir kişinin işi değil. Onun için sahaya çıkan herkes düşünmesi gerekiyor" şeklinde konuştu.
 
SHOTA'YI ŞAŞIRTAN SORU
 
Bir basın mensubunun "İstifayı düşünüyor musunuz" sorusuna, 'Kolay değil' yanıtını veren Shota, bir diğer basın mensubunun "Ülkeden ayrılmayı düşünüyor musunuz" sorusu karşısında ise şaşırdı. Shota, "Kovuyor musunuz beni ne oldu? Birisi takımdan kovuyor, birisi ülkeden kovuyor. Aslında çok uzak değil Gürcistan yani hemen gidebilirim" ifadelerini kullandı. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!