comScore

Jo, 3 ay sonra forma giydi!

08 Şubat 2015, Pazar 15:42
Jo, 3 ay sonra forma giydi!

Geçtiğimiz sezon Kasım ayında teknik direktör Levir Culpi'nin kararı doğrultusunda disiplinsiz davranışları sebebiyle Andre ve eski Trabzonspor'lu Emerson Conceicao ile birlikte kadro dışı bırakılan Jo aylar sonra ilk kez forma giydi.

FutbolArena Dış Haber - Geçtiğimiz sezon Kasım ayında teknik direktör Levir Culpi'nin kararı doğrultusunda disiplinsiz davranışları sebebiyle Andre ve eski Trabzonspor'lu Emerson Conceicao ile birlikte kadro dışı bırakılan Jo aylar sonra ilk kez forma giydi.

Bir dönem Galatasaray forması da giyen Jo, Atletico Mineiro'nun 2-0'la kazandığı Mineiro Eyalet Ligindeki Mamore mücadelesinde ikinci yarı yeni transfer Lucas Pratto'nun yerine oyuna dahil olarak Kasım ayından bu yana takımıyla ilk maçına çıktı. Nisan ayından beri golü olmayan 28 yaşındaki forvetin performansı teknik direktör Levir Culip'de beğendi. Maç sonunda Jo'nun durumu hakkında konuşan Culpi: 'Jo maçta gol atamadı ama çok iyi oynadı. Biz onun zaten ne kadar potansiyelli bir futbolcu olduğunu biliyoruz. O büyük bir futbolcu özellikle hava toplarında çok etkili. Sezon boyunca kendisinden faydalanacağımızı düşünüyorum' dedi. 
Jo, günler öncesinden yaptığı açıklamada bu sezon yeni bir sayfa açıp, geçmişi unuttuğunu ve yeni Arjantin'li forvet Lucas Pratto ile güçlü bir forma rekabetine gireceğini belirtmişti.
Jo, 2010 sezonunda kiralık olarak 13 kez Galatasaray formasını giyip, 3 gol kaydetmişti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!