comScore

Hakan Arıkan güven verdi

08 Şubat 2015, Pazar 15:29
Hakan Arıkan güven verdi

Ligde ilk 4 haftada kalesinde 2 gol gören Onur Recep Kıvrak'ın sakatlanmasının ardından Fatih Öztürk ve İbrahim Demir'den verim alamayan bordo-mavililerde, devre arasında transfer edilen kaleci Hakan Arıkan, gösterdiği performansla kalede güven verdi.

Spor Toto Süper Lig'de dün İstanbul'da  Fenerbahçe ile golsüz berabere kalan Trabzonspor'da kaleci Hakan Arıkan, yaptığı  kurtarışlarla elde edilen bir puanda önemli katkı sağlarken, sezon başında sakatlık geçiren Onur Recep Kıvrak'ın da boşluğunu doldurdu.
 
Ligde ilk 4 haftada kalesinde 2 gol gören Onur Recep Kıvrak'ın sakatlanmasının ardından Fatih Öztürk ve İbrahim Demir'den istediği verimi alamayan bordo-mavililerde, devre arasında PTT 1. Lig takımlarından Kayserispor'dan 550 bin euro bedelle kiralık olarak transfer edilen Hakan Arıkan,  5 resmi maçta kalesinde sadece 2 gol gördü.
 
Bordo-mavili takımın file bekçisi, Ziraat Türkiye Kupası'nda 0-0  berabere biten Keçiörengücü, 2-0 galip gelinen Akhisar Belediyespor maçı ile  ligde dünkü Fenerbahçe maçlarında kalesini gole kapadı. Hakan Arıkan, Karadeniz  ekibinin ligde 3-1 kazandığı Medicana Sivasspor ve 2-1 galip geldiği Suat Altın  İnşaat Kayseri Erciyesspor maçında birer gol yedi.
 
Trabzonspor, Hakan Arıkan'ın forma giydiği 5 maçta 3 galibiyet, 2  beraberlik alarak yenilgi yüzü görmedi.
 
33 maçta 4 kaleci forma giydi 
 
Trabzonspor'da bu sezon Spor Toto Süper Lig, UEFA Avrupa Ligi ve  Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 33 resmi maçta 4 kaleci görev yaparken maç başına gol ortalamasında kalesinde en az gol gören isim de Hakan Arıkan oldu.
 
Onur Recep Kıvrak 8 resmi maçta 4 gol (maç başına 0,5), Hakan Arıkan 5 maçta 2 gol (maç başına 0,4), Fatih Öztürk 16 maçta 24 gol (maç başına 1,5),  İbrahim Demir ise 5 maçta 7 gol (maç başına 1,4) kalesinde gördü.
 
Trabzonspor'da ligde 19 haftalık bölümde ise Onur Recep Kıvrak 4 maçta  2 gol (maç başına 0,5), Hakan Arıkan 3 maçta 2 gol (maç başına 0,66), Fatih Öztürk 10 maçta 20 gol (maç başına 2), İbrahim Demir ise 2 maçta 6 gol (maç  başına 3) yedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!