comScore

İskender Alın iddialı

06 Şubat 2015, Cuma 17:12
İskender Alın iddialı

PTT 1'inci Ligi'nde takımının Altınordu'ya 1-0 yenildiği maçta penaltı kaçıran Bucasporlu İskender Alın, "Beş gündür gözüme uyku girmedi" dedi.

Futbolculuk hayatında ilk defa penaltı kaçırdığını belirten tecrübeli golcü, "1 puanın bile büyük önem taşıdığı kritik bir dönemde takımıma gol kazandıramadım. Günlerdir doğru düzgün uyamıyorum" diye konuştu. 
 
Kaçırdığı penaltıyı pazar günü Denizlispor derbisinde telafi edeceğini ifade eden 31 yaşındaki İskender, "Bu maça özel olarak hazırlanıyorum. Kazanıp çıkışa geçeceğimize inanıyorum. Derbide atacağım de golle kendimi affettireceğim" dedi.
 
Gol krallığı için iddialı konuşan İskender, "En çok gol atanlar listesindeki 6 yabancı arasında bir tek yerli benim. Sezon sonunda hem takımımız ligde kalacak hem de gol kralı çıkaracak" yorumunu yaptı.
 
Taraftarına da seslenen İskender, "8000 kişilik stada sahibiz. Denizlispor maçında tribünleri dolu görmek istiyoruz. Seyircimizin desteği ile zor günler geride kalacaktır" dedi. Bu sezon Denizlispor, Giresunspor, Boluspor (2), Kayserispor, Adanaspor, Elazığspor (3) ve Orduspor maçlarını boş geçmeyen İskender, ligde 10 gol atarken, kupada Bayburt Grup İl Özel İdare filelerini 2 kez sarstı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!