comScore

Gaziantep B.B.Spor'un tek düşüncesi 3 puan

06 Şubat 2015, Cuma 15:30
Gaziantep B.B.Spor'un tek düşüncesi 3 puan

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un basın sözcüsü İbrahim Açıkgöz, Kayserispor maçını kazanmaları halinde, kendilerine 3 puanın yanı sıra yeniden özgüven kazandıracağını söyledi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un basın sözcüsü İbrahim Açıkgöz, Kayserispor maçını kazanmaları halinde, kendilerine 3 puanın yanı sıra yeniden özgüven kazandıracağını söyledi.

Açıkgöz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligdeki puan durumuna göre üst sıradaki takımlarla henüz puan farklarının çok açılmadığını belirtti.

Bu yüzden halen play-off şanslarının devam ettiğini ifade eden Açıkgöz, geride kalan 2 haftada şanssız sonuçlar alarak önemli bir şansı kaçırdıklarını vurguladı.

Ancak geçmişi geride bırakıp önlerindeki fırsatları değerlendirmeleri gerektiğini anlatan Açıkgöz, "Bu bilinçle teknik heyetimizle, futbolcularımızla bir araya geldik. Halen bazı şeyler için geç olmadığına dikkati çektik. Takımdaki hemen herkes bu durumun farkında olarak Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdürüyoruz" dedi.

Kayserispor maçının önemine dikkati çeken Açıkgöz, şöyle devam etti:

"Kayserispor maçını kazanmamız bize çok değerli bir 3 puanın yanı sıra yeniden özgüven kazandıracak. Beklenmeyen sonuçlar gardımızı biraz düşürdü fakat bunu telafi etmenin hesaplarını yapıyoruz. Kayserispor maçına mutlak galibiyet parolasıyla bakıyoruz. İnşallah ligin önemli takımlarından olan Kayserispor ile yapacağımız maçta geride kalan haftalarda kaybettiğimiz şeyleri yeniden kazanırız."

Taraftartan destek isteyen Açıkgöz, "Bu sıralar ne yazık ki taraftarımızı üzdük. Hepsinden özür diliyoruz. Ama sıkıntılar birlik içerisinde çözülür. O yüzden hemen bu haftadan taraftarımızla el ele verip, çıkışa geçmek arzusundayız" diye konuştu.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!