comScore

Drenthe, Türkiye'yi sevdi

04 Şubat 2015, Çarşamba 16:59
Drenthe, Türkiye'yi sevdi

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'un yeni transferi, Royston Drenthe, ”İstanbul'un ve Türkiye'nin ne kadar güzel bir ülke olduğunu biliyordum. Türkiye'deki hedefim ise her zaman kazanan tarafta olmak” dedi.

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'un, Spor Toto Süper Lig Ara Transfer Dönemi'nde renklerine kattığı Hollandalı oyuncu Drenthe, kulübünün düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını cevapladı.
 
Royston Drenthe, “Menajerim bana Erciyesspor'un teklifinden bahsetmişti. Bende değerlendirdim. Buraya gelirken ailem açısından da değerlendirmem gerekiyordu. Araştırdım kendim ve ailem için uygun bir kulüp olduğuna karar verdim. Ben İngiltere'de oynarken burası hakkında bilgim vardı. İstanbul'un ve Türkiye'nin ne kadar güzel bir ülke olduğunu biliyordum. Dün aramıza yeni bir arkadaş katıldı. Oğulcan geldi dün onunla da biraz muhabbet ettik. Ona da anlattım. Ne kadar güzel karşılandığımı arkadaşıma da anlattım. Buradaki aile ortamı gerçekten çok samimi. Çok kaliteli bir takım. Sorumluluklarım var. Bunları yerine getirmek istiyorum. Ben kendimle ilgili şunu söyleyeyim. Her zaman kazanan tarafta olmak istiyorum. Trabzon maçında iyi oynadık. Bizim tek hedefimiz başarıya ulaşmak. Aynı noktaya odaklanmalıyız” dedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!