comScore

Orduspor, Adanaspor'a hazırlanıyor

04 Şubat 2015, Çarşamba 15:50
Orduspor, Adanaspor'a hazırlanıyor

PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor, hafta sonu sahasında konuk edeceği Adanaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor, hafta sonu sahasında konuk edeceği Adanaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesislerinde, teknik direktör Ziya Doğan gözetiminde gerçekleştirilen antrenmanda oyuncular, düz koşu sonrasında taktik ağırlıklı çalıştı.

Toplantının ardından basın toplantısı düzenleyen teknik direktör Doğan, maddi yönden zor günler geçiren kulübün yaşanan olumsuzluklara rağmen ayakta durmaya devam ettiğini söyledi.

Çoğu altyapıdan gelen genç bir kadro ile sahada mücadele ettiklerini vurgulayan Doğan, yaşları 16 ile 20 arasında değişen futbolculara sahip çıkılmasını isteyerek, "Adanaspor maçında tribünleri dolu görmek istiyoruz. Biz Orduspor olarak sonuna kadar savaşacağız. Asla pes etmeyeceğiz. Biz ligde kalacağımıza inanıyoruz. Aynı inancı bütün Orduluların da taşımasını bekliyoruz" dedi. 

Sıfır bütçeli bir takımdan kurulu Orduspor'un milyonluk bütçeli takımlara karşı oynadığının herkes tarafından bilinmesi gerektiğini anlatan Doğan, gençleri Türk futboluna kazandırmak için elinden geleni yapacağının sözünü verdi. 

- İdmandan çıkarılan Mutumba'nın ülkesine dönmesi 

Teknik direktör Doğan, dünkü antrenmanda isteksiz bir çalışma sergilediğini fark ettiği Martin Mutumba'yı antrenmandan çıkardığını belirtti. 

Söz konusu oyuncunun ise bu durum karşısında valizini toplayıp ülkesine döndüğünü vurgulayan Doğan, şunları kaydetti:

"Mutuba'yı yeteneklerinden faydalanabiliriz düşüncesiyle ısrarla takımda tutmaya çalıştım ve bu güne kadar da bizimle antrenmanlara çıktı. Oynattığım maçlarda bu oyuncudan istediğim verimi alamadım. Kendisini takıma kaptan yaptım ki sorumluluk duygusunu artırsın diye ama dünkü idmanda çok isteksiz çalışıyordu. Bunu fark etmemle birlikte de kendisini idmandan çıkardım. Biz sadece antrenmanda çalışmadığı için bir günlüğüne kendisini idmandan çıkardık. O da ülkesine kadar gitmiş. Yapacak birşey yok."

Doğan, sezon sonuna kadar takımın başında olmaya gayret göstereceğini belirterek, bu konuda kararlı olduğunu sözlerine ekledi. 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!