comScore

QPR'de Redknapp istifa etti

03 Şubat 2015, Salı 17:20
QPR'de Redknapp istifa etti

Londra ekibini 3 yıldır çalıştıran İngiliz teknik adam Redknapp, sağlık sorunları nedeniyle görevinden ayrıldı.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Queens Park Rangers'ın menajeri Harry Redknapp istifa etti.

Londra ekibini 2012 yılının kasım ayından bu yana çalıştıran ve QPR ile 105 maça çıkan 67 yaşındaki İngiliz teknik adam Redknapp, sağlık sorunlarını gerekçe göstererek görevinden ayrıldı.

Queens Park Rangers'da harika günler geçirdiğini belirten Redknapp, "Yönetim kuruluna, futbolculara ve taraftarlara teşekkür etmek istiyorum. Maalesef dizimden acilen ameliyat olmam gerekiyor. Bu durum beni önümüzdeki haftalarda işimden alıkoyacak, her gün antrenman sahasında olamayacağım. Kendimi yüzde yüz işime veremeyeceğim için bunu başka birinin yapmasının daha iyi olacağını düşündüm" ifadelerini kullandı.

Kariyeri boyunca Bournemouth, West Ham United, Portsmouth, Southampton, Tottenham ve son olarak da Queens Park Rangers'ı çalıştıran Redknapp, Güney Londra temsilcisiyle çıktığı 103 maçta 36 galibiyet ve 26 beraberlik elde etti.

Redknapp, West Ham United ile 1999 yılında UEFA Intertoto Kupası'nı, 2008 yılında da Portsmouth ile İngiltere Federasyon Kupası'nı kazandı.

Ligdeki son galibiyetini 7 hafta önce West Bromwich Albion karşısında alan Queens Park Rangers, puan cetvelinde 19 puanla 19. sırada bulunuyor.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!