comScore

Samsunspor'da, galibiyet mutluluğu

02 Şubat 2015, Pazartesi 15:30
Samsunspor'da, galibiyet mutluluğu

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Erhan Altın, futbolcuların iyi bir oyunla Giresunsor'u farklı bir skorla yendiklerini söyledi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Erhan Altın, futbolcuların iyi bir oyunla Giresunsor'u farklı bir skorla yendiklerini söyledi.

Altın, Nuri Asan Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, deplasmanda 4-0 kazandıkları Giresunspor maçına ilişkin, karşılaşma öncesinde Giresunspor'u iyi analiz ettiklerini anlattı.

Oyunculara neler yapılmasını gerektiğini aktardıklarını dile getiren Altın,  "Futbolcularımız çok iyi bir oyunla 4-0 gibi farklı bir skor elde etti. Biz hedefleri olan bir takımız ve bizim adımıza büyük önem taşıyan Denizli ve Giresun maçlarını kayıpsız atlattık" diye konuştu. 

Samsunspor'un özellikle iç sahada taraftarıyla bütünleşip oynayan bir ekip olduğunu vurgulayan Altın, "Geçen yılki taraftarımızı arıyorduk. Ancak Giresunspor deplasmanı bize gösterdi ki artık taraftarımız da maçlara gelecek. Onların desteğine ihtiyacımız var. Önce kupadaki Mersin İdman Yurdu maçını ardından da pazartesi günkü Alanyaspor karşılaşmasında taraftarımız tribündeki yerlerini alırsa, bizim adımıza güzel olacak. Alanyaspor'u yenersek, play-off potası içine gireceğiz. Artık her maç final, her maç zor. İki zorlu maçı atlattık. Alanya maçını da kayıpsız geçersek, önemli bir virajı daha dönmüş olacağız" ifadelerini kullandı.

Altın, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacakları Mersin İdman Yurdu maçına da işaret ederek, kupada gruplara kalmayı hedeflediğini söyledi.

Samsunspor,  Ziraat Türkiye Kupası'nda Mersin İdman Yurdu ile Çarşamba günü yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Teknik direktör Altın gözetiminde 2 grup halinde çalışan Karadeniz ekibinde Giresunspor maçında forma giyen futbolcular ısınma koşusu ve kültür fizik hareketleri yaparken diğer futbolcular taktik ağırlı çalıştı. 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!