comScore

Gaziantep B.B.Spor, 4 haftadır kazanamıyor

02 Şubat 2015, Pazartesi 13:10
Gaziantep B.B.Spor, 4 haftadır kazanamıyor

Teknik direktör değişikliğiyle çıkışa geçen PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, son 4 haftadır galip gelemedi.

Teknik direktör değişikliğiyle çıkışa geçen PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, son 4 haftadır galip gelemedi.

AA muhabirinin derlediği bilgiye göre, 8. haftada teknik direktör Nurullah Sağlam'dan boşalan koltuğa oturan Hakan Kutlu ile çıkışa geçen mavi-beyazlı ekip, son haftalarda aldığı sonuçlarla taraftarını üzdü.

Son olarak ligin 14. haftasında sahasında Altınordu'yu 3-1 yenerek 3 puanı hanesine yazdıran Gaziantep temsilcisi, sonraki haftalarda istediği sonuçları alamadı. Denizlispor ile golsüz, Giresunspor ile 1-1 berabere kalan mavi-beyazlı ekip, devre arasında takıma önemli takviyeler yapsa da ligin ikinci yarısında hem puanla tanışamadı, hem de yediği 6 golle averajda eksiye düştü.

Ligin ikinci yarısında Albimo Alanyaspor'a 3-0, ardından da Boluspor'a 3-1 yenilen Gaziantep ekibi, 18. haftada 20 puanla 14. sıraya geriledi.

Son 4 haftadır kazanamayan mavi-beyazlı ekip, hafta sonu lider Kayserispor'u ağırlayacak.

- "Sahamızda zorlu bir maç bizi bekliyor"

Kulübün basın sözcüsü İbrahim Açıkgöz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, lige büyük hedeflerle başladıklarını hatırlatarak, son haftalarda istenmeyen sonuçlar aldıklarını söyledi.

Kötü gidişi durdurmak istediklerini ifade eden Açıkgöz, "Gaziantep Büyükşehir Belediyespor formasını hak eden futbolcularla hedeflerimize ilerlemek istiyoruz. Özellikle son iki maçta beklemediğimiz ve hepimizi şaşırtan sonuçlar aldık ama bu böyle gitmez" dedi.

Bu kapsamda teknik heyetle bir araya gelip bazı kararlar aldıklarını ve bu kapsamda kaleci İlker Avcıbay ile Çağdaş Atan'ın süresiz kadro dışı bırakıldığını anımsatan Açıkgöz, şöyle konuştu:

"Hafta sonu sahamızda zorlu bir maç bizi bekliyor. Galibiyet hasretine son vermek için Kayserispor karşısında bambaşka bir takım olmamız lazım. Aksi takdirde kötü gidişi durduramayız. Herkes bu bilinçle yeni haftanın hazırlıklarını yapıyor. Ümit ediyorum ki  tüm olumsuzluklara rağmen sezon sonunda hedeflerimize ulaşırız."

Kayserispor karşısında takımın maça daha iyi adapte olması için taraftar desteğine ihtiyaç duyduklarına işaret eden Açıkgöz, yoğun taraftar desteğiyle maça çıkmak istediklerini sözlerine ekledi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!