comScore

Şanlıurfaspor deplasmanda gülemiyor

02 Şubat 2015, Pazartesi 12:50
Şanlıurfaspor deplasmanda gülemiyor

Sezona Süper Lig hedefiyle başlayan Güneydoğu temsilcisi, deplasmanda yaptığı 10 maçın 2'sini kazanabildi.


PTT 1. Lig'de deplasmanda Adanaspor ile 1-1 berabere kalan Şanlıurfaspor'un dış sahadaki 3 puan özlemi 6 haftaya çıktı.

AA muhabirinin derlediği bilgiye göre, topladığı 28 puanla 18'inci haftayı 5'inci sırada tamamlayan Güneydoğu ekibinin deplasmandaki kötü gidişatı sürüyor.

Sarı yeşilli ekip, bu sezon deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Karşıyaka'yı 1-0 yendi. Osmanlıspor, Samsunspor ve Bucaspor deplasmanlarında golsüz berabere kalan "Ceylanlar", Albimo Alanyaspor ve Adanaspor karşılaşmalarından ise 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

Deplasmanda yaptığı 10 maçtan 11 puan toplayabilen Şanlıurfaspor, Antalyaspor, Denizlispor ve Kayserispor maçlarından ise puansız ayrıldı.

- İç sahada daha başarılı

Şanlıurfaspor, elde ettiği 7 galibiyetin 5'ini ise sahasında aldı.

Sezona Adanaspor'u 2-1 yenerek başlayan Güneydoğu temsilcisi, daha sonra Orduspor, Manisaspor, Altınordu ve Boluspor karşısında galibiyete ulaştı.

İç sahadaki tek yenilgisini Adana Demirspor karşısında 4-3'lük skorla alan "Ceylanlar" gelecek hafta seyircisi önünde ligin güçlü ekiplerinden Antalyaspor ile karşılaşacak.

- "Her maç final niteliği taşıyor"

Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu sezon özellikle deplasmanda istedikleri sonuçları alamadıklarını söyledi.

Şanlıurfaspor'un deplasmanda süren galibiyet özlemini bu hafta Adana deplasmanında sonlandırmaya çok yaklaştıklarını belirten Şimşek, artık iç ve dış sahada maç kaybetmeye tahammüllerinin kalmadığını ifade etti.

Her maçın final niteliği taşıdığını vurgulayan Şimşek, "Süper Lig hedefimize ulaşabilmemiz için her maçtan puan yada puanlar çıkarmamız gerekiyor. Çok zorlu bir ligde mücadele ediyoruz. Her takım bir hedef için mücadele ediyor" dedi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!