comScore

Başakşehir, Senegalli isimle imzaladı

02 Şubat 2015, Pazartesi 12:50
Başakşehir, Senegalli isimle imzaladı

Süper Lig ekiplerinden İstanbul Başkaşehir, Senegalli Stephane Badji ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Fatih Terim Stadı basın odasında düzenlenen imza töreninde konuşan 24 yaşındaki genç oyuncu, İstanbul Başakşehir Kulübü'ne geldiği için mutlu olduğunu belirtti. Stephane Badji, "Gelmeden önce kulüple ilgili bilgiler almıştım. Türkiye liginin zorlu bir lig olduğunu biliyorum. Bana bu şans verildiği için mutluyum. Takımımızın oynadığı son maçı izledim. Kulübün imkanlarını gördüm. Başarılı olacağız." dedi.

İstanbul Başakşehir'e transfer olmadan önce Türkiye futbolu hakkında bilgiler aldığını ifade eden Badji, "Türkiye'de Sow ve Demba Ba oynuyor. Onların burada oynaması katkı ve değer sağlıyor. Ben Türkiye'den transfer teklifi aldığımı söyleyince 'git' demişlerdi. Önerilerini dikkate aldım." diye konuştu.
DEMBA BA, MİLLİ TAKIMA ÇAĞRILMALIYDI

Senegalli Milli oyuncu, Afrika Uluslar Kupası'nda ülkesinin milli takımına çağrılmayan Demba Ba konusunda ise şunları kaydetti: "Kendi adıma Demba Ba'nın milli takıma çağrılması gerektiğini düşünüyordum. Çağrılmamasının bizim için kayıp olduğunu düşünüyorum. Kendisi burada iyi bir sezon geçiriyordu. Bence çağrılmalıydı. Tabi hocanın tercihi."

İmza törenine katılan asbaşkan Mustafa Saral, Senegalli oyuncunun takıma çok şey katacağını söyledi. Saral, "21 kez Senegal Milli Takımı'nda forma giyen oyuncumuz ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladık. Bu transfer Türk futboluna hayırlı olsun." şeklinde konuştu.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!