comScore

Akhisar Belediyespor, Brezilyalı Luan Scapolan'ı transfer etti

22 Ocak 2015, Perşembe 13:20
Akhisar Belediyespor, Brezilyalı Luan Scapolan'ı transfer etti

Ara transfer döneminde daha önce prensip anlaşmasına vardığı eski futbolcusu Sertan Vardar ile 1,5 yıllık sözleşme imzalayan Süper Lig'in Ege temsilcisi Akhisar Belediyespor, Brezilyalı orta saha oyuncusu Luan Scapolan da anlaştı.

Teknik Direktör Roberto Carlos'un raporu doğrultusunda Portekiz'in Gil Vicente takımından transfer edilen 27 yaşındaki futbolcu, kendisini 1,5 yıllığına Yeşil-Siyahlı renklere bağlayan imzayı attı. Scapolan, Carlos'un çalıştırdığı takımda oynamaktan mutluluk duyacağını söyledi.

Akhisar Belediyespor, ara transferde daha önce Galatasaray'dan Yiğit Gökoğlan, İstanbul Başakşehir'den Orhan Taşdelen, Sivasspor'dan Pekin Köşnek, Trabzonspor'dan kaleci Zeki Ayvaz, West Ham United'dan Ricardo Vaz Te ve Braga'dan Custodio Castro'yu transfer etmişti. CİHAN

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!