comScore

Türkiye Kupasında bilet skandalı!

24 Aralık 2014, Çarşamba 17:04

Balçova Yaşamspor Kulübü, Eskişehirspor'la oynadıkları Ziraat Türkiye Kupası maçı için hatalı bilet bastı.

Maç biletleri, matbaa hatası nedeniyle yanlış basıldı. Biletlerin üzerinde Balçova Yaşamspor'un konuğunun Eskişehirspor değil Bayburt Grup Özel İdare olarak yazıldığı dikkati çekti. Ayrıca bilette Ziraat Türkiye Kupası yerine 3. Lig logosu olduğu görüldü.
 
Cezalı Engin oynamadı
 
Balçova Yaşamspor'da cezalı olan Altan ve Oğuzhan ile 9-1'lik Galatasaray karşılaşmasınıns kalecisi Engin, Twitter hesabından Trabzonspor'a yönelik hakaret içerikli mesajlar attığı gerekçesiyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 2 maç ceza verildiği için forma giymedi.
 
Konuk ekip yedeklerle
 
Eskişehrispor, Ziraat Türkiye Kupası G Grubu'nda oynanan karşılaşmaya yedeklerin ağırlıkta olduğu bir kadroyla sahaya çıktı. Kırmızı siyahlı ekibi tribünde 100 kadar taraftar coşkuyla destekledi.
 
Otelde duş aldılar
 
Eskişehirspor Ulucak Stadı'ndaki aksaklıklar, güçlükler yaşanmasına sebep oldu. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, yedek kulübesinde oturacakları tozlu koltukların silinmesini istedi. Futbolcuların da maçtan sonra statta değil, kamp yaptıkları otelde duş alacağı öğrenildi.