comScore

Fatih Terim'den sürpriz tercihler! İlk kez...

07 Kasım 2014, Cuma 18:33

A Milli Takım'ın 12 Kasım'da Brezilya ve 16 Kasım'da Kazakistan ile İstanbul'da oynayacağı müsabakaların aday kadrosu belli oldu.

FutbolArena - Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu dışında kadroda sürpriz değişikliklere gitti.

Sakatlığı olmamasına rağmen Beşiktaş'ın deneyimli stoperi Ersan Gülüm'ü kadroya almayan Terim, stoper tercihini Serdar Aziz'den yana kullandı.
Bursasporlu Harun Tekin ise Fatih Terim'in kaleci tercihlerinden biri oldu.Genç kaleci kariyerinde ilk kez Milli takıma çağrıldı.

Trabzonspor'un gurbetçi yıldızı Mehmet Ekici, son haftalardaki başarılı performansıyla Fatih Terim'in gözüne girmeyi başardı. 24 yaşındaki oyuncu 15 ay sonra milli takıma çağrıldı. Bursaspor'un başarılı sağ kanat oyuncusu Volkan Şen de uzun bir aradan sonra milli takıma çağrılan isimlerden biri oldu.