comScore

Levent Eriş'ten iddialı sözler

12 Temmuz 2014, Cumartesi 19:39

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, her sistemi oynamaya çalışacaklarını söyledi.

Sistem 4-3-3

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, sisteme göre oyuncu transfer etmeye çalıştıklarını söyledi. Adanaspor'un iyi bir kadrosu olduğunu ve oynayacakları sisteme göre transfer yaptıklarını söyledi. Savunmada üçlü sistemi beğendiğini dile getiren Levent Eriş, savunmada üçlü de dörtlü de oynayabileceklerini söyledi. Dünya Kupasında da üçlü savunmanın ön olana çıktığını anlatan Eriş, üçlü savunma tekrar Dünya Kupası ile gündeme geldiğine dikkat çekti.
Adanaspor'un ilk etaptaki sisteminin 4-3-3 olacağını anlatan Teknik Direktör Levent Etiş, bu sistemle sınırlı kalmayacaklarını ve her sistemi oynayabilecek konumda olacaklarını söyledi. Ilk etapta savunmada dörtlü oynasa da zaman üçlü savunmaya dönebileceklerini vurgulayan Levent Eriş,"burada önemli olan bir başka sisteme geçerken uyum sağlamaktır. Biz de bu nedenle transfer tercihlerimizi çok yönlü oyunculardan yana kullanıyoruz.Saha içinde her sistemi oynayabilmeliyiz"dedi

Stoper yabancı mı, Türk mü?

Şu ana kadar 5 transfer yapan ve Forvet hattı için Kennetth'i deneyen Adanaspor savunmanın göbeği için çalışmalarını hızlandırdı. Stoper için yoğun çaba harcanırken hem yabancı hem de Türk oyuncularla temasa geçiliyor. Bu bölgeye hareketli ve hızlı bir oyuncu transfer etmek isteyen Adanaspor yabancı veya Türk stoper alarak bu bölgedeki sıkıntısını bitirmek istiyor. Savunma için sürekli yeni isimlerin gündeme geldiği öğrenildi.

Kennetth bir adım öne çıktı
Adanaspor'un kampına katılarak denemeye alınan Kennetth bir adım öne çıktı. Stanley ve Patrick ile denemeye alınan Nijeryalı golcü Kennetth iki gün üst üste A2 ile oynanan maçta göze çarpan isim oldu. Ilk maçta 3 ikinci maçta 4 gol atan Nijeryalı golcü bir adım öne çıktı, kennetth'in Adana kampından sonra büyük olasılıkla Bolu kampına dahil edilmesi bekleniyor. Kennetth, Bolu'daki hazırlık maçlarında da denemeye alınacak.

Ergin ve Fatih geldi
Adanaspor'un Çatalan kampı tüm hızıyla devam ederken, 7 Temmuz'da başlayan kampa Fatih Şen ve Ergin Keleş katılmamıştı. Her iki oyuncu da Adana'ya geldi. Fatih ve golcü Ergin takımın Çatalan Tesislerinde yaptığı antrenmana katıldı. Bu oyuncular kampa rötarlı katıldıkları için ilk etapta düz koşu ile idmanlara başladılar. Takım antrenmanına ise birkaç gün sonra girecekler.

Tiago rötar yaptı

Turuncu-Beyazlı takımın Brezilyalı oyuncusu Tiago Bezzerra rötar yaptı. 10 Temmuz'da Adana'da olması beklenen golcü oyuncunun bugün kampa katılması bekleniyor. Perşembe günü Adana'ya gelmesi beklenen Tiago izin aldı ve üç gün rötar yaptı. Bugün Adana'ya gelecek olan Tiago Çatalan Tesislerinde Kanpa katılacak.Brezilyalı oyuncu geçen sezon performansı ile takdir toplamıştı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!