comScore

Herrera 2018'e kadar Meksika'nın başında

12 Temmuz 2014, Cumartesi 16:30

Meksika Futbol Federasyonu Başkanı Justino Compean, milli takım teknik direktörü Miguel Herrera'nın 2018 yılına kadar kalmasını umduğunu açıkladı.

Meksika Futbol Federasyonu (FMF) Başkanı Justino Compean, milli takım teknik direktörü Miguel Herrera ile devam etme arzusunda olduklarını ve kendisiyle sözleşme uzatmak için sadece detayların kaldığını açıkladı.

2014 Dünya Kupası'nda A grubunda Brezilya'nın ardından ikinci olarak çıkan Meksika'nın, son 16'da Hollanda'ya 2-1 yenilerek elenmesine rağmen iyi bir imajla ayrıldığını ve teknik direktör Herrera'nın "olağanüstü bir iş çıkardığını" belirten Compean, "Miguel'in sözleşmesini uzatmayı konuşuyoruz, acelemiz yok. Hiçbir sorun yaşayacağımızı da sanmıyorum. Miguel, Dünya Kupası'ndan sonra doğal olarak, layık bir şekilde tatile çıktı" dedi.

Meksika Milli Takımı'nın sponsoru olan bir spor markasının, sözleşmesini 2022 yılına kadar uzatması ile ilgili organize edilen basın toplantısında konuşan Compean, herşeye rağmen "Kim olursa olsun her teknik adamın geleceği için garantiyi sonuçlar veriyor" diye ekledi.

Federasyon başkanı Compean,  2015 yılındaki Amerika Kupası ve daha sonrasında CONCACAF Altın Kupa'sında Herrera'nın olmasını istediklerini, buralarda alınacak iyi sonuçlarla Rusya'daki 2018 Dünya Kupası'nda da Miguel Herrera'yı Meksika Milli Takımı'nın başında görmeyi umduklarını ifade etti.

Compean, Herrera ile birlikte Milli Takım Spor Direktörü Ricardo Pelaez'in de görevinde kalmasını istediklerini kaydetti.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!