comScore

Müller ve Lahm final için iddialı

11 Temmuz 2014, Cuma 22:08


Dünya Kupası finalinde Arjantin'le karşı karşıya gelecek olan Almanya'da golcü oyuncu Müller ve kaptan Philipp Lahm basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Rio'ya geri döndükleri için mutlu olduklarını söyleyen Müller, "Maracana'da Fransa'yı saf dışı bırakmıştık. Burada oynamaktan keyif alıyoruz. Maracana futbol oynamak için doğru bir stadyum. Buranın büyüsü çok farklı."

İPLER ELİMİZDEYDİ
Brezilya karşısında avantajı çok erken ele aldıklarını söyleyen Müller, "5-0'dan sonra ipleri bırakacağımız düşünüülmüş olabilir ancak maç bizim kontrolümüz altındaydı. Skorun verdiği rahatlık var ancak bu rahatlık gevşemeye yol açmadı."

İLAHİ GÜÇLERLE BAŞ ETMEK ZOR


Papa'nın Arjantinli olduğunun hatırlatıldığı bir soruyu esprili bir şekilde cevaplandıran Müller, "İlahi güçlerle baş etmek zor. Ama elimizden geleni yapacağız. Zor bir oyun olacak. Cezayir ve Fransa'ya karşı zor maçlar oynamıştık. Brezilya mücadelesin sonrasında bir barbekğü partisi verdik ancak büyük kutlamayı kupayı kazandığımız takdirde yapacağız."

MESSI'YE KARŞI KAYBETMEDİM


Basın toplantısında Messi ile ilgili konuşan Müller, Arjantinli oyuncunun çok iyi bir insan olduğunu belirtti. "Messi gerçekten iyi bir oyuncu, Onunla birkaç kez karşılaştık. Hiç kaybetmedim. Bir kez bir özel maçta yenilmiştim sanırım. Bütünlüğümüzü koruduğumuz sürece Messi'yi durduracağımıza inanıyorum."

NEYMAR'A ÇOK ÜZÜLDÜM


Neymar'ın sakatlığıyla ilgili de açıklama yapan golcü oyuncu, "Sakatlandığı pozsiyonda acılar içinde yerde kalınca çok üzüldüm. İyi durumda olmasını diliyorum. Yarı finali kaçırdığı için de ayrıca üzgünüm. Kimsenin böyle bir fırsatı kaçırmasını istemezdim."

Müller'den sonra mikrofonu devralan Lahm, finalle ilgili görüşlerini paylaştı.

İşte Lahm'ın açıklamaları:

"Çok iyi bir hocaya sahibiz. 10 yıldız birlikteyiz ve artık hepimiz birbirimizin neler yapacağına alıştı. İyi bir jenerasyonumuz var. Bu jenerasyonda baaşrının gelmesini istiyoruz. Umarım bu başarı en üst noktada olur ve Dünya Kupası'nı kazanırız."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!