comScore

Messi takımından yana gururlu

10 Temmuz 2014, Perşembe 15:10

Lionel Messi: "Harika bir performans sergiledik. Büyük bir zaferdi. Artık finaldeyiz. İnanılmaz bir duygu bu. Finale yalnız küçük bir adım kaldı."

Arjantin'in yıldız oyuncusu Lionel Messi, takımıyla gurur duyduğunu ve kupaya ulaşmak için "küçük bir adım" kaldığını söyledi.

Sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabından açıklamalarda bulunan Messi, FIFA Dünya Kupası yarı finalinde Hollanda'yı penaltı atışları sonunda eleyerek adını finale yazdırdıkları maçın ardından doping kontrol testine girdiğini ve bu nedenle galibiyet zaferini takım arkadaşlarıyla bir süreliğine kutlayamadığını belirtti.

Takımıyla gurur duyduğunu vurgulayan Messi, "Harika bir performans sergiledik. Büyük bir zaferdi. Artık finaldeyiz. İnanılmaz bir duygu bu. Artık kutlama zamanı. Finale yalnız küçük bir adım kaldı" değerlendirmesinde bulundu.

Messi, Hollanda ile oynadıkları karşılaşmanın hemen öncesinde trafik kazasında hayatını kaybeden yakın arkadaşı Arjantinli gazeteci Jorge 'Topo' Lopez'i de anarak, "Bu zafer, özellikle senin içindi dostum. Tüm iyi dileklerim ailenle" ifadelerini kullandı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!