comScore

UEFA'dan Levski Sofya'ya ceza..

21 Eylül 2012, Cuma 19:31

UEFA, Levski Sofya'ya, taraftarının açtığıırkçı pankart nedeniyle 30 bin avro para cezası verdi..

Bulgaristan kulübü Levski Sofya'dan yapılan açıklamada, 19 Temmuz'daAvrupa Ligi'nde Bosna Hersek temsilcisi Sarajevo ile oynanan rövanş maçındataraftarların açtığı ırkçı pankart nedeniyle ''hatalı yönetim ve taraftarın ırkçıdavranışları'' gerekçe gösterilerek, UEFA tarafından kulübe 30 bin avro paracezası verildiği belirtildi.

Açıklamada, taraftarlara da seslenen Levski Sofya yönetimi, gelecekteyeni cezalarla karşılaşılmaması için uygunsuz davranışlardan kaçınılmasıgerektiğini bildirerek, taraftarların ''aşırı ve akıl dışı'' hareketleriylekulübü zor durumda bıraktıklarını kaydetti.

Levski taraftarları, Sarajevo maçı esnasında 1991-1995 yılları arasındakiYugoslavya iç savaşında Sırp ordusunun Müslümanlara karşı yaptıklarını öven birpankart açmıştı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!