comScore

Scolari: Sorumlusu benim

09 Temmuz 2014, Çarşamba 02:04

Brezilya Milli Takım Teknik Direktörü Luis Felipe Scolari, Almanya'ya 7-1 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Brezilya Milli Takım Teknik Direktörü Luis Felipe Scolari, Almanya'ya 7-1 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Yarı finalde Almanya karşısında aldığı ağır yenilgiyle kendi evinde final oynama şansını kaçıran Brezilya, yarı finalde turnuvaya veda etmek zorunda kaldı.
Maçtan sonra konuşan Scolari, "Bu sonucun sorumlusu kim? Tabii ki benim. Felaket skorun sorumluluğunu paylaşabiliriz ama taktiği belirleyen kişi bendim. Benim seçimimdi" ifadelerini kullandı.

Almanya'nın güçlü bir takım olduğunu söyleyen tecrübeli çalıştırıcı, "Elimizden geleni yapmaya çalıştık ama biz büyük bir Alman takımı ile karşı karşıya geldik. Yediğimiz gollere tepki veremedik. Almanlara saygı duymak zorundayız" şeklinde konuştu.

Brezilyalı taraftarlara seslenen Scolari, "Brezilyalı insanlara mesajım şudur. Bizi bu skor nedeniyle bağışlasınlar. Sanırım finale çıkmamız mümkün olmadı ve üçüncülüğü kazanmayı denemek için şansımızı deneyeceğiz. Hala oynamak için bir sebebimiz var" dedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!