Cumartesi günü 5 Ocak Stadı'nda saat 20.00'da oynanacak olan Adana Demirspor-Konya Torkuspor karşılaşmasında yığılmaların yaşanmaması açısından stat kapılarının 2.5 saat önce 17.30'dan itibaren açılacağı, biletlerin ise 13.00'dan itibaren stat gişelerinde satışa sunulacağı bildirildi.
Kendi sahalarında çok önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarınıbelirten Adana Demirspor Kulübü Basın Sözcüsü İzzettin Turgut, "Stat girişlerinde maç öncesi yığılmaların yaşanmaması açısından kapıları karşılaşmadan 2.5 saat önce açacağız. Böylelikle tüm taraftarlarımız girişlerde sıkıntı yaşamayıp rahat bir şekilde maçımızı izleyebilecekler" dedi.
Mavi-lacivertli kulübün basın sözcüsü Turgut, şenlik havasında geçecek olan Konya Torkuspor karşılaşmasında tüm taraftarları yanlarında görmek istediklerini bildirdi.
DEMİRSPOR YÖNETİMİ TAM KADRO İDMANDAYDI
Adana Demirspor Kulübü Basın Sözcüsü İzzettin Turgut, yönetim kurulunda istifalar olduğu yolunda çıkan söylentilerin kesinlikle doğru olmadığını ifade etti.
Mavi-lacivertli takımın Cumartesi günü oynanacak olan Konya Torkuspor maçının hazırlıkları çerçevesinde yapılan antrenmanı Demirspor yönetim kurulu hep birlikte izledi.
TURGUT "KIZILDAĞİSTİFA ETMEDİ"
Adana Demirspor KulübüBasın Sözcüsü İzzettin Turgut, Altyapı Sorumlusu Suat Kızıldağ'ın görevinden istifa etmediğini, yurt içi ve dışıprogramları nedeniyle sadece altyapıdaki imza yetkisini Başkan Önder Serin'e bıraktığını ifade etti.
Kamuoyunda çıkan söylentiler üzerine yazılı bir açıklama yapan mavi-lacivertli kulübün basın sözcüsü Turgut, "Bu tür haber ve söylentilerle yönetim kurulumuz ve takımımız yıpratılmak isteniyor. Buna kesinlikle izin vermeyeceğiz. Bundan böyle kulübümüzün resmi internet sitesi ve yönetim kurulumuzun açıklamaları dışında yanlış, asılsız ve taraflı haber yapanlara karşı hukuki yönden işlem başlatacağız" dedi.
