comScore

Kosta Rika, İngiltere'ye de boyun eğmedi

24 Haziran 2014, Salı 20:56

Brezilya'da düzenlenen 2014 Dünya Kupası D Grubu'nda Kosta Rika, Uruguay ve İtalya'nın ardından İngiltere'ye de boyun eğmedi ve lider olarak bir üst tura yükseldi.  

Dünya Kupası D Grubu'nda lider Kosta Rika ile iddiası kalmayan İngiltere karşı karşıya geldi. Mineirao Stadı'nda oynanan zorlu mücadele 0-0 berabere bitti ve Kosta Rika, B Grubu'ndan lider olarak çıkmayı başardı.
 
Daha önce Uruguay ve İtalya'yı deviren Kosta Rika, İngiltere ile berabere kalarak 7 puanla grubu ilk sırada tamamladı. Kosta Rika, Dünya Kupası tarihinde ilk kez gruplarda zirveyi elde ederek tarihi bir başarının altına imza attı. İngiltere ise 1 puanla 2014 Dünya Kupası'na veda etti.
 
D Grubu'ndan lider çıkan Kosta Rika, bir sonraki turda Kolombiya, Fildişi Sahili, Japonya ve Yunanistan'ın yer aldığı C Grubu'nu ikinci sırada tamamlayan ülke ile karşılaşacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!