Ünsal Göksen, iyi bir hazırlık dönemigeçirdiklerini ancak sezon başındaki yüksek grafiğin lig maçlarında tersteptiğini belirtti. Bunun da takımı olumsuz etkilediğini ifade eden Göksen, ''3puanla dönmemiz gereken Çaykur Rizespor ve Denizlispor maçlarından puansızdöndük. Bu da futbolcuların üzerinde olumsuz bir etki yaptı. Konyaspordeplasmanında aldığımız 1 puanla üzerimizdeki stresi attık. İnşallah deplasmandanaldığımız bu 1 puan, önümüzdeki maçlara yansır'' dedi.
Göksen, gelecek haftalarda Kayseri Erciyesspor, Adanaspor ve Karşıyakagibi şampiyonluğa oynayan 3 takımla karşılaşacaklarını, bu karşılaşmalardan dapuan almak istediklerini dile getirdi.
Göksen, seri galibiyetlerle girdaptan çıkıp fikstürde layık olduklarıyere gelmek istediklerini vurguladı.
Kaybettikleri maçlarda da çok güzel oynadıklarını anlatan Göksen, ancakfutbolda gol atan tarafın kazandığını ifade etti. Çaykur Rizespor maçında sonsaniyelerde yedikleri golün futbolcuları etkilediğini dile getiren Göksen,şunları kaydetti:
''Bu nedenle Denizlispor maçını da kaybettik. Bunun etkisinden çabukkurtulmamız gerekiyor. Futbol bir oyun ancak herkes neticeye bakıyor. İstersenizçok kötü oynayın, aldığınız 3 puan sizi öne çıkarıyor. Bizim futbolcularımızemeklerinin karşılığını alamamanın ezikliğini yaşadılar. Artık futbol oyundançıkmaya başladı, buna çok üzülüyorum. Bizi mutlu eden iyi oyunumuz, üzen de güzelfutbola rağmen puan alamamak. Bundan sonraki maçlarda hem güzel futbolumuzla hemde galibiyetlerle ismimizden bahsettirmeye devam edeceğiz.''
