comScore

Yok böyle bir final!

15 Mayıs 2014, Perşembe 13:09

Bir maç saha kapama cezası alan Samsunspor'un pazar günü Şükrü Saracoğlu'nda Mersin ile oynayacağı PTT 1. Lig play off finalinde tribünlerin yarısı kadın ve çocuklardan diğer yarısı ise erkek ağırlıklı taraftardan oluşacak.

Fenerbahçe, sadece kadın ve çocukların önünde şampiyonluğunu ilan ederek dünyada bir ilke imza atmıştı. Şimdi Şükrü Saracoğlu yine tarihi maça tanıklık edecek. Saracoğlu'nda pazar günü saat 17.30'da oynananacak olan Samsunspor-Mersin İdmanyurdu PTT 1. Lig Play Off finalinde, Samsun'un cezası nedeniyle tribünlerin yarısı kadın ve çocuklardan diğer yarısı ise erkek ağırlıklı taraftarlardan oluşacak! Samsunspor Kulübü'nün yapacağı başvuru sonrası Tahkim Kurulu, sürpriz yapıp kararı bozmazsa Süper Lig'in son yeni üyesi tarihe geçecek bir maçla belirlenecek.

TARAFSIZ SAHADA RAKİP TAKIMA YASAK YOK
TürkiyeFutbol Federasyonu Futbol Disiplin Talimatı gereğince finalde Samsunspor'a ayrılan tribünlere sadece kadın ve çocuklar girecek. Mersin taraftarlarına ise bir kısıtlama olmayacak. Talimatın 98. maddesinin 4. fıkrası bir kulübün alığığı ‘seyircisiz oynama ceza'sının tarafsız sahalarda oynanan play-off maçlarına denk gelmesi halinde rakip takımın seyircisinin stada alınacağına hükmederken, ceza alan kulübün ise sadece kadın ve 12 yaşaltı çocuklarına izin verileceğini vurguluyor.

KÜFÜR KURBANI OLDU

Samsunspor cezayı Ankaraspor maçında çirkin ve kötü tezahürattan ötürü aldı.

Samsunspor, bir maçlık saha kapama cezasını PTT 1. Lig Play Off yarı finalinde evinde ağırladığı Ankaraspor maçında taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle almıştı.. PFDK, aynı eylemin 5. kez meydana gelmesi nedeniyle cezayı kesti. Karar Tahkim Kurulu'ndan dönmezse Samsunspor, finalde tüm seyircisinin desteğinden mahrum kalacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!