Crystal Palace menajeri Tony Pulis, Jerome Thomas ve Marouane Chamakh'a ceza vereceğini açıkladı.
Takımının Swansea deplasmanından 1-1 berraberlikle döndüğü maçın ardından konuşan Pulis "Thomas, maçtan sonra hakeme gidip özür diledi, güzel bir davranış sergilemiş oldu ama bununla kurtulamayacak. Kendisiyle konuştum ve ceza vereceğimi söyledim. Bence penaltı almak için hakemi kandırmaya çalıştı ve bunun cezasını çekecek. Aynı şeyi Chamakh da yaptı ve o da ceza alacak" dedi.
Crytal Palace, 1-0 geriye düştüğü maçta puanı, 82. dakikada bulduğu peneltı golüyle almıştı. Oyunun duraklama dakikaları oynanırken Jerome Thomas ceza sahasında bir penaltı kazanmak umuduyla yere bırakmış ve hakem tarafından sarı kartla cezalandırılmıştı.
"Bu tür şeylerle mücadele etmekten vazgeçmemeliyiz" diyen Galli teknik adam "Benim menajeri olduğum kulüpte oyuncularım böyle şeyler yapamazlar, bu tarz hareketlere asla müsamaha göstermem" sözleriyle tüm oyuncularına ve spor kamuoyuna net bir mesaj verdi.
Kaynak: Totemspor
