comScore

Ads'de neşeli antrenman!

21 Ocak 2014, Salı 19:31

Hafta sonu deplasmanda karşılaştığı Gaziantep Büyükşehirspor'u 2-1 mağlup ederek taraftarı ve camiasının yüzünü güldüren Adana Demirspor'da yüzler gülüyor.

 Yeni yönetim tarafından ivedilikle bakımdan geçen 1 nolu sahada 1461 Trabzonspor maçının ilk antrenmanını yapan mavi-lacivertliler, her hafta geleneksel hale getirdiği “Haftanın en iyi oynayan oyuncusunu” kaleci Şener ve Yiğitcan olarak belirledi. Antrenman oldukça neşeli bir ortamda kısa bir ödül töreni düzenlendi. Teknik heyet kaleci Şener ve Yiğitcan'ı çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.


Daha sonra da teknik direktör Mustafa Uğur nezaretinde, bakımdan geçen yeni idman sahasındaki antrenman düz koşularla başladı. Antrenman boyunca tüm futbolcuların oldukça neşeli oldukları gözlendi. Mavi-lacivertiler, Çarşamba günü çift idman yaparak Pazar günü oynanacak olan 1461 Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!