comScore

Adanaspor'a kombine desteği..

03 Eylül 2012, Pazartesi 17:30

Adanaspor'a kombine desteği sürüyor. Adana Acıbadem Hastaneleri, 5 Bin TL'lik bilet alarak destek verdi.

Basın Sözcüsü Bülent Uzel, Adana AcıbademHastanesi Genel Direktörü Hüseyin Çelik,Başhekim Prof Dr. Bülent Soyupak'a biletleri Basın Sözcüsü Bülent Uzel verdi. Ayrıca Uzel, Hüseyin Çelik'e Turuncu Beyazlı formada hediye etti.

Çelik: "Destek asli görevimizdir"
Adana Acıbadem Hastanesi Direktörü Hüseyin Çelik, Adanaspor'a destek olmanın asli görevlerden biri olması gerektiğini söyledi.

Acıbadem Sağlık Gurubu olarak her sezon takıma katkı koyduklarını belirten Çelik, "Geçen sezon Süper Lig'in kapısından dönen Adanaspor'un Süper Lig'e çıkacağınainanıyorum. Bu şehirde yaşayan herkeste benim gibi düşünüp takıma katkı koymalıdır. Bizler buanlamda personelimizi de maçlara gönderiyor ve tribünlerde yer almasını sağlıyoruz. Adanaspor'azorlu yolda yürekten başarılar dilerim" dedi.

Soyupak: "Adanaspor'un yeri Süper Lig'dir"
Adana Acıbadem Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Bülent Soyupak ise geçmiş yıllarda Adanaspor'unbaşarıdan başarıya koştuğunu ve mutlaka Süper Lig'de olması gerektiğini söyledi.

Önümüzdekisenelerde Acıbadem Sağlık Gurubunun desteğini daha fazla olması gerektiğini belirten Soyupak, "G.Antep BB maçıya bizlerde tribünlerdeki yerimizi alacağız. Takımlarımıza destek en önemligörevimizdir. Bu şehir Süper Lig'i fazlasıyla hak ediyor" şeklinde konuştu.

Uzel: "Acıbadem Sağlık gurubuna teşekkür ederiz"
Adanaspor Basın Sözcüsü Bülent Uzel, desteklerinden dolayı Acıbadem Sağlık gurubuna teşekküretti.

Geçen sezonda her anlamda destek gördüklerini belirten Uzel, "Final maçına giderken otobüsanlamında bize yardımcı olmuşlardı. Her sezon da kombine bilet alarak Adanaspor'un yanındaoluyorlar. İnşallah bu desteği diğer kuruluşlarda örnek alır. Camiamız adına minnettarız" ifadelerini kullandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!