comScore

Hamza Hamzaoğlu'ndan Eto'o açıklaması - Bursaspor Haberleri

08 Mart 2016, Salı 19:57
Hamza Hamzaoğlu'ndan Eto'o açıklaması - Bursaspor Haberleri

Bursaspor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Antalyaspor - Bursaspor maçında Samuel Eto'o'ya özel önlem almayacaklarını söyledi.

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, "İstediğimiz seviyede değiliz ama oyuncuların isteği bizi umutlandırıyor. Her geçen hafta daha çok mücadele eden bir Bursaspor olacak" dedi. 

Hamzaoğlu, Özlüce Tesisleri'ndeki antrenman öncesi saha kenarında gazetecilere yaptığı açıklamaya, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle ziyarete gelen Bacıbeyler Derneği üyelerine teşekkür ederek başladı.

 

Hamza Hamzaoğlu Antalyaspor maçını da kazanarak seri yakalamak istiyor

Geçen hafta Çaykur Rizespor ile oynadıkları maça değinen Hamzaoğlu, 1-0'lık skorla elde ettikleri galibiyetin gelecek adına kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. 

Eskişehirspor deplasmanı ve Çaykur Rizespor iç saha galibiyetleriyle çıkışa geçtiklerini ifade eden Hamzaoğlu, Antalyaspor ile oynayacakları maçtan da iyi bir sonuçla ayrılarak seriyi sürdürmek istediklerini kaydetti. 

 

Hamza Hamzaoğlu'ndan Tomas Necid açıklaması



Tomas Necid'in son haftalarda gol yollarda etkisiz kaldığının anımsatılması üzerine Hamzaoğlu, "Necid'deki durgunluk gol olarak evet var ama takım oyunu olarak üzerine düşeni yapıyor. Necid de gol için elinden geleni yapıyor. Tom De Sutter'den oynamasa da memnunum. Oynamayanları 'formsuzlar' diye kenarda tutmuyorum. Yarın öbür gün Tom De Sutter'e de ihtiyacımız olursa onu da düşünebiliriz" diye konuştu. 

Takım olarak henüz istediği seviyeye ulaşamadıklarını belirten Hamzaoğlu, "Şu anda da arzuladığım oyunu oynamıyoruz. İstediğimiz seviyede değiliz ama oyuncuların isteği bizi umutlandırıyor. Her geçen hafta daha çok mücadele eden bir Bursaspor olacak" şeklinde görüşünü iletti.

 

Hamza Hamzaoğlu, Samuel Eto'o için özel önlem alacak mı?

 

Genç teknik adam, "Samuel Eto'o için özel bir önlem almayı düşünüyor musunuz?" sorusunu ise şöyle yanıtladı: 

"Eto'o için özel önlem düşünmüyoruz. Rakibimizin etkili yönlerini takım olarak kapatma yöntemlerine gideceğiz. Eto'o iyi bir oyuncu. Eto'o gibi kaliteli bir oyuncuya gol yollarında fırsat vermeyeceğiz. Sadece Eto'o değil, kime fırsat verilirse değerlendirir. O yüzden takım olarak fırsat vermemeye çalışacağız." 

 

Şamil Cinaz, Antalyaspor deplasmanından 3 puanla dönmek istiyor
 

Tecrübeli futbolcu Şamil Çinaz da Antalyaspor karşısında 3 puan için mücadele edeceklerini belirtti. 

İki maçlık galibiyet serisi yakaladıklarının altını çizen Şamil, "Çaykur Rizespor maçında önemli bir galibiyet aldık. Maçtan maça bakarak hedefe devam etmek istiyoruz. Antalyaspor maçı da çok önemli. Bize yakın puanda olan bir takıma karşı oynayacağız. Üç puanla dönmek istiyoruz. Bu doğrultuda da hazırlıklarımıza başlayacağız" değerlendirmesinde bulundu. 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!