comScore

Gürgen Öz kimdir, kaç yaşında? Gürgen Öz Arda Turan videosu İZLE (Gürgen Öz ne iş yapıyor?)

15 Ekim 2018, Pazartesi 13:36
Gürgen Öz kimdir, kaç yaşında? Gürgen Öz Arda Turan videosu İZLE (Gürgen Öz ne iş yapıyor?)

Gürgen Öz kimdir, kaç yaşında? Gürgen Öz ne iş yapıyor? Gürgen Öz Arda Turan videosu izle, Gürgen Öz oyuncu mu, Gürgen Öz dizileri, Gürgen Öz filmleri neler? Oyuncu Gürgen Öz, Arda Turan'ı tiye aldığı videosuyla sosyal medyayı salladı. 

Gürgen Öz kimdir? Gürgen Öz kaç yaşında? Gürgen Öz ne iş yapıyor? Gürgen Öz nereli? Gürgen Öz oyuncu mu? Gürgen Öz dizileri neler? Gürgen Öz hangi filmlerde oynadı? Gürgen Öz Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin arasında yaşanan kavga sonrası çektiği videoyla sosyal medyada gündem oldu. Gürgen Öz sosyal medyada paylaştığı videoyla gündem olurken Gürgen Öz videosu izle, Gürgen Öz Arda izle, Gürgen Öz Arda şakası videosu izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. 
 

Gürgen Öz Arda Turan videosu İZLE (Gürgen Öz Arda Berkay videosu)


Oyunculuk yapan Gürgen Öz sosyal medyada paylaştığı Arda Turan videosuyla gündem oldu. Gürgen Öz'ün paylaştığı videoda Arda Turan'ın Berkay ile yaşadığı kavga sonrası hastaneye silahla gitmesi ve şarkıcı Berkay'a, "Al bana sık" demesi tiye alındı. Gürgen Öz'ün paylaştığı video kısa süre içerisinde sosyal medyada gündem oldu. 

GÜRGEN ÖZ PAYLAŞIMLARI İÇİN TIKLAYIN
 

Gürgen Öz kimdir, kaç yaşında? Gürgen Öz ne iş yapıyor?


10 Mayıs 1978 Zonguldak doğumlu olan Gürgen Öz'ün annesi öğretmen, babası ise mühendis. Gürgen Öz Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü oyunculuk ana sanat dalı giriş sınavlarını kazanarak bölümden mezun oldu. Gürgen Öz bugüne kadar birçok tiyatro oyununda sahne aldı. Gürgen Öz çeşitli dizilerde de rol aldı ve televizyon kariyerine başladı. 2007 yılında Okan Bayülgen'in sunduğu Makina programında da birçok tipleme yaparak dikkatleri üzerine çekmişti. Gürgen Öz ayrıca 2013 yılında Nevrotik adlı kitabını çıkardı. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!