comScore

Gümüşhanespor - Şanlıurfaspor hangi kanalda, saat kaçta? (Gümüşhanespor - Şanlıurfaspor canlı İZLE)

14 Mayıs 2018, Pazartesi 11:51
Gümüşhanespor - Şanlıurfaspor hangi kanalda, saat kaçta? (Gümüşhanespor - Şanlıurfaspor canlı İZLE)

Gümüşhanespor - Şanlıurfaspor, TFF 2. Lig Play-off Çeyrek final rövanş maçında karşı karşıya gelecek. Gümüşhanespor - Şanlıurfaspor arasında oynanan ilk maç 2-2 berabere bitti. Gümüşhanespor - Şanlıurfaspor rövanş maçına dair bilmeniz gerekenler ve Gümüşhanespor - Şanlıurfaspor maçını canlı izlemek isteyenler için detaylar haberimizde. 

FutbolArena - TFF 2. Lig Play-Off Çeyrek Final rövanş maçında Gümüşhanespor ile Şanlıurfaspor karşı karşıya gelecek. Şanlıurfaspor'un sahasında oynanan ilk maç 2-2 berabere bitti. Gümüşhanespor rakibi karşısında aldığı avantajlı skoru kullanmak istiyor. Gümüşhanespor seyircisinin yoğun ilgi göstermesinin beklendiği Gümüşhanespor - Şanlıurfaspor maçına dair bilmeniz gereken detaylar ve diğer ayrıntılara haberimizin devamından ulaşabilirsiniz. 

ARALARINDA OYNADIKLARI MAÇLAR
Gümüşhanespor 1-0 Şanlıurfaspor
Şanlıurfaspor 1-1 Gümüşhanespor

ŞANLIURFASPOR'UN SON 5 MAÇI

Şanlıurfaspor 2-0 Hacettepe
Pendikspor 1-4 Şanlıurfaspor
Şanlıurfaspor 1-1 Gümüşhanespor
Zonguldak Kömürspor 1-1 Şanlıurfaspor
Şanlıurfaspor 5-3 Kahramanmaraşspor

GÜMÜŞHANESPOR'UN SON 5 MAÇI

Zonguldak Kömürspor 1-1 Gümüşhanespor
Gümüşhanespor 4-0 Kahramanmaraşspor
Şanlıurfaspor 1-1 Gümüşhanespor
Gümüşhanespor 3-1 Nazilli Bld
Altay 3-0 Gümüşhanespor


 

Gümüşhanespor - Şanlıurfaspor maçı CANLI


TFF 2. Lig Play-off Çeyrek final rövanş maçında Gümüşhanespor ile Şanlıurfaspor karşı karşıya gelecek. Gümüşhane Yenişehir stadında oynanacak olan saat 16:00'da başlayacak. Gümüşhanespor ile Şanlıurfaspor arasında oynanan ilk maç 2-2 berabere bitti. Gümüşhanespor - Şanlıurfaspor arasında oynanan ilk maçı herhangibir TV kanalı canlı yayınlamamıştı.. Gümüşhanespor - Şanlıurfaspor rövanş maçı yine herhangibir televizyon kanalından Türkiye'de canlı olarak yayınlnmayacak. Saat 16:00'da başlayacak olan maçı, karşılaşmanın başlangıç saatinden itibaren Gümüşhanespor - Şanlıurfaspor maçını Periscope yayından izleyebilirsiniz. 

Türkiye Alt Ligler Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!