comScore

Guardiola Çağlar'ı istiyor! Leicester City'den cevap

04 Ocak 2020, Cumartesi 19:35
Guardiola Çağlar'ı istiyor! Leicester City'den cevap

Leicester City, Çağlar Söyüncü için Manchester City'nin yaptığı teklifi reddetti. 

FutbolArena Dış Haberler - Leicester City'de sergilediği başarılı performansla takımın vazgeçilmezi olan Çağlar Söyüncü'ye teklif yağıyor. Premier Lig dışında birçok kulübün yakından izlediği milli futbolcuya son teklifte bulunan kulüp Manchester City oldu.


Transfer Haberleri: Çağlar Söyüncü - Leicester City 


Manchester City Teknik Direktörü Guardiola'nın da yakından izlediği Çağlar Söyüncü, bu sezon sergilediği başarılı performansla takımın değişilmez ismi oldu. Manchester City, Çağlar Söyüncü için uzun vadeli bir planlama düşünüyor. Ancak İngiliz ekibinin yaptığı ilk teklif reddedildi. 

The Sun'da yer alan habere göre; Manchester City 38 milyon pound değerinde teklif yaptı fakat Leicester City bu öneriyi reddetti. Brendan Rodgers geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada yönetimin şu anda Çağlar Söyüncü ile yeni sözleşme üzerinde görüştüğünü söylerken, Çağlar'ın ise takımda mutlu olduğu ifade edildi. 
Çağlar Söyüncü bu sezon Leicester City formasıyla Premier Lig'de 20 maçta görev yaptı. Milli futbolcunun aynı zamanda 1 gol, 1 asisti bulunuyor. Çağlar'ın 2023'e kadar Leicester City ile sözleşmesi devam ediyor. 


Transfer Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!